Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы

    Усяго матэрыялаў ў каталогу: 7783
    Паказана матэрыялаў: 7251-7300
    Старонкі: « 1 2 ... 144 145 146 147 148 ... 155 156 »

    Падрыхтаваць слоікі. Слівы вымыць, выняць костачкі і парэзаць. Імбір і часнык пачысціць і пасекчы. Цукар у 50 мл вады закіпяціць, дадаць слівы, імбір і часнык і перамяшаць.

    Соусы | Просмотров: 238 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.07.2014 | Комментарии (0)

    У рондаль пакласці журавіны, цыбулю і ўліць 480 мл вады. Давесці да кіпення. Зачыніць рондаль вечкам і кіпяціць на працягу 10 хвілін, пакуль ягады журавін не стануць мяккімі.

    Соусы | Просмотров: 192 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.07.2014 | Комментарии (0)

    Моркву пачысціць і нарэзаць саломкай. Цыбулю пачысціць і нарэзаць кольцамі. Часнык пачысціць і дробна нарэзаць. У кіпячы алей пакласці цыбулю і злёгку абсмажыць, затым дадаць моркву і падсмажыць да залацістага колеру.

    Соусы | Просмотров: 223 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.07.2014 | Комментарии (0)

    Адварныя грыбы нашаткаваць, змяшаць з хрэнам, смятанай, дадаць зеляніну кропу, цыбулі ці пятрушкі.

    Соусы | Просмотров: 242 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.07.2014 | Комментарии (0)

    Гэты соус выдатна падыходзіць да смажанага мяса і птушкі - ён надае страве незвычайны густ і дадатковую сытнасць. Варта, праўда, адзначыць, што каперсы любяць далёка не ўсе, таму, калі вы збіраецеся падаваць гэты соус гасцям, загадзя ўдакладніце, ці падабаецца ім злёгку спецыфічны густ гэтага інгрэдыента.

    Соусы | Просмотров: 240 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.07.2014 | Комментарии (0)

    Нарэзаную цыбулю спасераваць у алеі. Дадаць гарбуз, нарэзаны кубікамі, буйна нарэзаныя яблыкі, імбір, тонка зрэзаную цэдру цытрыны, карыцу, каляндру, цукар, соль і тушыць усё, часта памешваючы, каля 20 хвілін на невялікім агні.

    Соусы | Просмотров: 203 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.07.2014 | Комментарии (0)

    Слівы разрэзаць напалову, скласці ў эмаляваны рондаль, дадаць ваду і варыць на павольным агні некалькі хвілін, пакуль з іх не злезе лупіна і не адстануць костачкі.

    Соусы | Просмотров: 255 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.07.2014 | Комментарии (0)

    Парэчку скласці ў рондаль, заліць 0.25 ст. вады і разварыць на павольным агні да пюрэпадобнага стану.

    Соусы | Просмотров: 237 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.07.2014 | Комментарии (0)

    Агрэст вымыць, часнык пачысціць. (Хвосцікі і носікі ў агрэста можна не абрываць.)

    Соусы | Просмотров: 229 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.07.2014 | Комментарии (0)

    Усе кампаненты пачысціць, здрабніць, пасаліць і старанна змяшаць. Падаваць соус са свінымі скваркамі.

    Соусы | Просмотров: 335 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.07.2014 | Комментарии (0)

    Салодкі і востры перац вымыць, пачысціць, выняць зерні. Струкі парэзаць на вялікія кавалкі. Цыбулю і часнык пачысціць і парэзаць на кавалачкі. Разам з алеем у міксеры здрабніць да кансістэнцыі пюрэ.

    Соусы | Просмотров: 319 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.07.2014 | Комментарии (0)

    Памідоры, цыбулю і ўвесь перац прапусціць праз мясасечку (пажадана дробную), дадаць імбір, перчык у гарошку і гваздзічку, алей і паставіць тушыць на 30 хвілін.

    Соусы | Просмотров: 239 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.07.2014 | Комментарии (0)

    Карняплоды бурака сярэдняй велічыні сварыць у падсоленай вадзе. Астудзіць, ачысціць і нарэзаць невялікімі кубікамі. Яблыкі і цыбулю ачысціць, дробна нарэзаць і варыць з воцатам каля 20 хвілін.

    Соусы | Просмотров: 265 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.07.2014 | Комментарии (0)

    Прамытую брусніцу заліць халоднай вадой і варыць да мяккасці, пасля чаго адвар зліць, а брусніцу працерці праз сіта. Атрыманае пюрэ развесці адварам, дадаць цукар, карыцу, віно і кіпяціць 5-7 хвілін.

    Соусы | Просмотров: 278 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.07.2014 | Комментарии (0)

    Падрыхтаваць слоікі. Духоўку разагрэць да 250 градусаў. Струкі перцу пакласці на жароўню і пры тэмпературы 220 градусаў смажыць 20 хвілін, да з'яўлення бурбалак. Перац дастаць з духоўкі, трохі астудзіць, зняць скурку, разрэзаць напалову, ачысціць і парэзаць на кавалкі.

    Соусы | Просмотров: 289 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.07.2014 | Комментарии (0)

    Выціснуць сок двух апельсінаў, цэдру аднаго з іх нацерці на дробнай тарцы.

    Соусы | Просмотров: 350 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.07.2014 | Комментарии (0)

    Паверхню вяндліны, бужаніны і языка трэба зачысціць нажом, зняць скуру, скарыначкі.

    Закускі | Просмотров: 245 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.07.2014 | Комментарии (0)

    Свініну вымыць, нацерці соллю, абкласці гарошынамі перцу, дробна насечаным часныком, лаўровым лістом, пакласці ў посуд і накрыць вечкам.

    Закускі | Просмотров: 240 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.07.2014 | Комментарии (0)

    Кавалак свініны вымыць, пакласці (не разразаючы) на марлю ці льняную сурвэтку і акуратна завязаць. Змясціць скрутак у невялікі рондаль (каб па баках не заставалася шмат месца) і заліць халоднай вадой.

    Закускі | Просмотров: 266 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.07.2014 | Комментарии (0)

    Буйны кавалак свінога кумпяка ачысціць ад жыл і плёнак, прамыць, пасаліць і абсмажыць на добра разагрэтым смальцы ці сметанкавым масле; затым яго перакласці ў рондаль, дадаць нарэзаныя моркву, пятрушку, цыбулю, перац гарошкам, лаўровы ліст, сухую мяту, заліць півам і тушыць да гатовасці.

    Закускі | Просмотров: 294 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.07.2014 | Комментарии (0)

    Свіны кумпяк вымыць, абсушыць сурвэткай. Абрэзаць скуру, пакінуўшы тонкі пласт сала.

    Закускі | Просмотров: 277 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.07.2014 | Комментарии (0)

    Свініну (цэлы кавалак) абмыць у халоднай вадзе і не абсушваючы пакласці на бляху. Каб свініна не дакраналася бляхі, яе дно папярэдне выкласці бярозавымі лучынамі.

    Закускі | Просмотров: 276 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.07.2014 | Комментарии (0)

    Паніраванне для рыбы і рыбных катлет. Для паніравання выкарыстоўваюць паніровачныя сухары, змяшаныя з рэзкай сухой травой, духмяным насеннем, здробненымі ў парашок.

    Прыправы | Просмотров: 183 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.07.2014 | Комментарии (0)

    Паніраванне можна выкарыстоўваць і для рыбы і для мяса. Для паніравання выкарыстоўваюць паніровачныя сухары, змяшаныя з

    Прыправы | Просмотров: 199 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.07.2014 | Комментарии (0)

    Паніраванне для любых выглядаў мяса. Для паніравання выкарыстоўваюць паніровачныя сухары, змяшаныя з рэзкай сухой травой, духмяным насеннем, здробненымі ў парашок.

    Прыправы | Просмотров: 210 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.07.2014 | Комментарии (0)

    Паніраванне рэкамендуецца для рыбных і мясных катлет. Для паніравання выкарыстоўваюць паніровачныя сухары, змяшаныя з рэзкай сухой травой, духмяным насеннем, здробненымі ў парашок.

    Прыправы | Просмотров: 221 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.07.2014 | Комментарии (0)

    Паніраванне для сулгуні. Для паніравання выкарыстоўваюць паніровачныя сухары, змяшаныя з рэзкай сухой травой, духмяным насеннем, здробненымі ў парашок.

    Прыправы | Просмотров: 233 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.07.2014 | Комментарии (0)

    Паніраванне рэкамендуецца для мясных катлет, катлет з птушкі, адбіўных.

    Прыправы | Просмотров: 167 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.07.2014 | Комментарии (0)

    Паніраванне для ўсіх выглядаў мяса, а таксама для птушкі. Для паніравання выкарыстоўваюць паніровачныя сухары, змяшаныя з рэзкай сухой травой, духмяным насеннем, здробненымі ў парашок.

    Прыправы | Просмотров: 226 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.07.2014 | Комментарии (0)

    Паніраванне для рыбы і мяса. Для паніравання выкарыстоўваюць паніровачныя сухары, змяшаныя з рэзкай сухой травой, духмяным насеннем, здробненымі ў парашок.

    Прыправы | Просмотров: 211 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.07.2014 | Комментарии (0)

    Паніраванне для рыбы і мяса. Для паніравання выкарыстоўваюць паніровачныя сухары, змяшаныя з рэзкай сухой травой, духмяным насеннем, здробненымі ў парашок.

    Прыправы | Просмотров: 230 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.07.2014 | Комментарии (0)

    Паніраванне для любога мяса. Для паніравання выкарыстоўваюць паніровачныя сухары, змяшаныя з рэзкай сухой травой, духмяным насеннем, здробненымі ў парашок.

    Прыправы | Просмотров: 228 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.07.2014 | Комментарии (0)

    Паніраванне для ўсіх відаў мяса, асабліва для тлустай бараніны. Для паніравання выкарыстоўваюць паніровачныя сухары, змяшаныя з рэзкай сухой травой, духмяным насеннем, здробненымі ў парашок.

    Прыправы | Просмотров: 235 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.07.2014 | Комментарии (0)

    Паніраванне для ўсіх відаў мяса. Для паніравання выкарыстоўваюць паніровачныя сухары, змяшаныя з рэзкай сухой травой, духмяным насеннем, здробненымі ў парашок.

    Прыправы | Просмотров: 242 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.07.2014 | Комментарии (0)

    Паніраванне рэкамендуецца для тлустага мяса. Для паніравання выкарыстоўваюць паніровачныя сухары, змяшаныя з рэзкай сухой травой, духмяным насеннем, здробненымі ў парашок.

    Прыправы | Просмотров: 217 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.07.2014 | Комментарии (0)

    У гэтай паніровачнай сумясі замест зялёнай цыбулі можна выкарыстоўваць высушаную і здробненую шніт-цыбулю.

    Прыправы | Просмотров: 212 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.07.2014 | Комментарии (0)

    Паніраванне для мяса, рыбы, птушкі. Замест цыбулі-парэі можна ўзяць шніт-цыбулю.

    Прыправы | Просмотров: 243 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.07.2014 | Комментарии (0)

    Паніраванне рэкамендуецца для вырабаў з птушкі. Для паніравання выкарыстоўваюць паніровачныя сухары, змяшаныя з рэзкай сухой травой, духмяным насеннем, здробненымі ў парашок.

    Прыправы | Просмотров: 202 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.07.2014 | Комментарии (0)

    Паніраванне для мяса і рыбы. Для паніравання выкарыстоўваюць паніровачныя сухары, змяшаныя з рэзкай сухой травой, духмяным насеннем, здробненымі ў парашок.

    Прыправы | Просмотров: 230 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.07.2014 | Комментарии (0)

    Паніраванне для мяса, рыбы, птушкі. Для паніравання выкарыстоўваюць паніровачныя сухары, змяшаныя з рэзкай сухой травой, духмяным насеннем, здробненымі ў парашок.

    Прыправы | Просмотров: 213 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.07.2014 | Комментарии (0)

    Паніраванне для мясных катлет і для катлет з птушкі. Для паніравання выкарыстоўваюць паніровачныя сухары, змяшаныя з рэзкай сухой травой, духмяным насеннем, здробненымі ў парашок.

    Прыправы | Просмотров: 188 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.07.2014 | Комментарии (0)

    Паніраванне рэкамендуецца для птушкі і цяляціны. Для паніравання выкарыстоўваюць паніровачныя сухары, змяшаныя з рэзкай сухой травой, духмяным насеннем, здробненымі ў парашок.

    Прыправы | Просмотров: 193 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.07.2014 | Комментарии (0)

    Паніраванне для курыных катлет, катлет з індычкі і цяляціны. Для паніравання выкарыстоўваюць паніровачныя сухары, змяшаныя з рэзкай сухой травой, духмяным насеннем, здробненымі ў парашок.

    Прыправы | Просмотров: 229 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.07.2014 | Комментарии (0)

    Паніраванне можна выкарыстоўваць для тлустага мяса.

    Прыправы | Просмотров: 216 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.07.2014 | Комментарии (0)

    Ўсё старанна змешваецца

    Прыправы | Просмотров: 206 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.07.2014 | Комментарии (0)

    Чэрствы пшанічны хлеб дробна рэжацца, добра падсушваецца ў духоўцы.

    Прыправы | Просмотров: 204 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.07.2014 | Комментарии (0)

    Хутка ўсё перамяшайце. Паніраванне атрымаецца лепш, калі вы не пакінеце ў ім камякоў.

    Прыправы | Просмотров: 194 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.07.2014 | Комментарии (0)

    Змяшайце пюрэ і цукар, адпраўце ў халадзільнік на адну гадзіну.

    Дэсерт | Просмотров: 212 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.07.2014 | Комментарии (0)

    Ўзбіць сліўкі. Асобна ўзбіць жаўткі. Шакалад растапіць на вадзяной лазні, дадаць лікёр.

    Дэсерт | Просмотров: 240 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.07.2014 | Комментарии (0)

    Астуджаную яечна-малочную сумесь злучыць з салодкім ягадным пюрэ, а затым пры бесперапынным памешванні ўліць ва ўзбітыя сліўкі.

    Дэсерт | Просмотров: 221 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.07.2014 | Комментарии (0)