Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы

    Усяго матэрыялаў ў каталогу: 7783
    Паказана матэрыялаў: 7301-7350
    Старонкі: « 1 2 ... 145 146 147 148 149 ... 155 156 »

    Пернікі пракруціць праз мясасечку з дробнай насадкай. Яечныя жаўткі расцерці з цукрам да аднастайнасці і асцярожна ўвесці ў атрыманую сумесь ўзбітыя сліўкі.

    Дэсерт | Просмотров: 228 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.07.2014 | Комментарии (0)

    Ў жаўткі, расцёртыя з цукровым пяском, усыпаць какаву, добра размяшаць, развесці масу кіпячым малаком, варыць да загусцення і астудзіць.

    Дэсерт | Просмотров: 231 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.07.2014 | Комментарии (0)

    Жэлацін замочыць у 4 шклянках халоднай кіпячонай вады да празрыстасці макулінак.

    Дэсерт | Просмотров: 258 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.07.2014 | Комментарии (0)

    Фісташкі заліць гарачай вадой, пасля чаго ачысціць ад скуркі і здрабніць песцікам у ступцы.

    Дэсерт | Просмотров: 256 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.07.2014 | Комментарии (0)

    Фісташкі заліць гарачай вадой, пасля чаго ачысціць ад скуркі і здрабніць песцікам у ступцы.

    Дэсерт | Просмотров: 232 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.07.2014 | Комментарии (0)

    Суніцу прамыць, працерці праз сіта і ўвесці ў астуджаныя, добра ўзбітыя сліўкі, затым дадаць цукровую пудру.

    Дэсерт | Просмотров: 238 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.07.2014 | Комментарии (0)

    Ягады пратром праз сіта, дададзім цукровую пудру і ўзаб'ём у міксеры.

    Дэсерт | Просмотров: 247 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.07.2014 | Комментарии (0)

    Сліўкі ўзбіць, усыпаць цукар і лустачкі ананаса, перамяшаць і замарозіць у пламбірніцы.

    Дэсерт | Просмотров: 232 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.07.2014 | Комментарии (0)

    Ягады прамыць, абсушыць, пратыкнуць драўлянай лучынай, заліць сумессю лікёру і каньяку і вытрымаць не меней 30 хвілін.

    Дэсерт | Просмотров: 197 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.07.2014 | Комментарии (0)

    З 1 апельсіна сатрыце цэдру дробнай таркай, з мякаці адціснем сок. Яечныя жаўткі і яйка разатром з цукрам, дададзім карыцу, апельсінавы сок і ўзбівайце на вадзяной лазні да павелічэння ў аб'ёме ў 2 разы.

    Дэсерт | Просмотров: 228 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.07.2014 | Комментарии (0)

    Трускаўку здробнім у блендэры, дададзім паўшклянкі цукру і перамяшаем.

    Дэсерт | Просмотров: 238 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.07.2014 | Комментарии (0)

    У куфель ёмістасцю 100 г пакласці марозіва, паліць какава-соусам і ўпрыгожыць чарэшнямі.

    Дэсерт | Просмотров: 246 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.07.2014 | Комментарии (0)

    Ў гарачае малако ўсыпаць молатую натуральную каву, кіпяціць 5 хвілін і даць настаяцца.

    Дэсерт | Просмотров: 234 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.07.2014 | Комментарии (0)

    Ў гарачае малако ўсыпаць молатую натуральную каву, кіпяціць 5 хвілін, а затым даць настаяцца.

    Дэсерт | Просмотров: 215 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.07.2014 | Комментарии (0)

    Ў гарачае малако ўсыпаць молатую натуральную каву, кіпяціць 5 хвілін, даць настаяцца.

    Дэсерт | Просмотров: 234 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.07.2014 | Комментарии (0)

    Ягады прамыем, абсушым, зальём сумессю лікёру і каньяку і вытрымаем не меней 30 хвілін.

    Дэсерт | Просмотров: 242 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.07.2014 | Комментарии (0)

    Яечныя жаўткі ўзаб'ём на вадзяной лазні з цукровай пудрай, дададзім віно і працягнем ўзбіваць.

    Дэсерт | Просмотров: 250 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.07.2014 | Комментарии (0)

    Узбіце смятану і сліўкі ў моцную пену і прыбярыце ў халадзільнік. Як толькі сумесь астудзіцца, працягніце ўзбіванне, паступова дадаючы цукар, ванілін, соль, апельсінавы і цытрынавы сок.

    Дэсерт | Просмотров: 258 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.07.2014 | Комментарии (0)

    Дробнай таркай сатрыце цэдру з 3 лаймаў. Ад пакінутага лайма адрэжце 4 лустачкі, адкладзіце іх у бок. З усіх пладоў лайма выцісніце сок.

    Дэсерт | Просмотров: 215 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.07.2014 | Комментарии (0)

    Трускаўку вымыць, даць вадзе сцячы. Пюрыраваць міксерам 200 г. Адлучыць бялкі ад жаўткоў.

    Дэсерт | Просмотров: 222 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.07.2014 | Комментарии (0)

    Вышмараваць маслам і пракласці харчовай плёнкай глыбокую форму ёмістасцю 2.3 л і даўжынёй 30 см. Пакласці печыва ў пластыкавы пакет і раздрабніць качалкай.

    Дэсерт | Просмотров: 232 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.07.2014 | Комментарии (0)

    Зрабіць праліне. Павольна растапіць цукровую пудру ў рондалі на павольным агні, пакуль яна не стане лёгкай, залацістай карамеллю. Не памешвайце, проста паварочвайце рондаль, каб яна раўнамерна награвалася.

    Дэсерт | Просмотров: 229 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.07.2014 | Комментарии (0)

    Пракласці падвойным пластом харчовай плёнкі форму для кекса ці пластыкавую скрынку для маразілкі.

    Дэсерт | Просмотров: 252 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.07.2014 | Комментарии (0)

    Выскрабці мякаць з маракуйі, перамяшаць з астатнімі інгрэдыентамі. Замарозіць на 1-2 гадзіны, пакуль не ўтворацца льдзінкі, перамяшаць, каб разламаць лёд.

    Дэсерт | Просмотров: 219 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.07.2014 | Комментарии (0)

    Два фунта маліны працерці скрозь сіта, каб атрымалася 1/2 фунта пюрэ. Змяшаць яго толькі з 1/2 фунта цукру. Ўліць ў марожэніцу, замарозіць.

    Дэсерт | Просмотров: 219 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.07.2014 | Комментарии (0)

    Яечныя жаўткі разцерці на вадзяной лазні. Дадаць цукровую пудру, віно і працягнуць расціраць.

    Дэсерт | Просмотров: 220 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.07.2014 | Комментарии (0)

    Яечныя жаўткі выліць у сатэйнік і расцерці на гарачай вадзяной лазні, дадаць цукровую пудру, віно і расцерці да загусцення.

    Дэсерт | Просмотров: 238 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.07.2014 | Комментарии (0)

    Яечныя жаўткі разатром з цукровай пудрай, паставім на вадзяную лазню, увальём віно і працягнем расціраць да загусцення.

    Дэсерт | Просмотров: 229 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.07.2014 | Комментарии (0)

    Жаўткі яйкаў расцерці з цукровым пяском і ванілінам, увесці ў гарачае малако, праварыць да загусцення, працадзіць і астудзіць.

    Дэсерт | Просмотров: 205 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.07.2014 | Комментарии (0)

    Жаўткі расцерці з цукрам і ваніллю, злучыць з гарачым малаком, праварыць сумесь да загусцення, а затым працадзіць і астудзіць.

    Дэсерт | Просмотров: 207 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.07.2014 | Комментарии (0)

    Цукар змяшаем з 2 сталовымі лыжкамі вады, давядзём да кіпення і варым 1 хвіліну.

    Дэсерт | Просмотров: 220 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.07.2014 | Комментарии (0)

    Жаўткі размяшаць у малацэ, дадаць цукар і ванілін і ўсё ўзбіваць на пару датуль, пакуль крэм не згусне (да кіпення не даводзіць).

    Дэсерт | Просмотров: 226 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.07.2014 | Комментарии (0)

    Вычышчаныя ядры грэцкіх арэхаў здрабніць і змяшаць з яечнымі жаўткамі, расцёртымі з цукрам.

    Дэсерт | Просмотров: 207 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.07.2014 | Комментарии (0)

    Парэзаныя ягады чарэшні пакласці ў невялікі куфель, зверху выкласці марозіва і паліць арэхавым сіропам. Упрыгожыць ўзбітымі сліўкамі і ягадкамі кансерваванай чарэшні.

    Дэсерт | Просмотров: 170 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.07.2014 | Комментарии (0)

    Краі глыбокай талеркі ёмістасцю 1 л нарасціць складзенай удвая стужкай з прамасленага пергамента так, каб краі талеркі сталі вышэй на 7,5-8 см.

    Дэсерт | Просмотров: 208 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.07.2014 | Комментарии (0)

    Садавіну і ягады працерці, размяшаць з цукрам і пакласці ў вазачкі ці куфлі.

    Дэсерт | Просмотров: 222 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.07.2014 | Комментарии (0)

    1 Сліўкі ўзаб'ём ў пену. Каву растварыць у 2 сталовых лыжках гарачай вады.

    Дэсерт | Просмотров: 221 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.07.2014 | Комментарии (0)

    Сліўкі ўзаб'ём ў пену. Каву растварыць у 2 сталовых лыжках гарачай вады. Цукар зальём 4 сталовымі лыжкамі гарачай вады, сварым сіроп, астудзім.

    Дэсерт | Просмотров: 206 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.07.2014 | Комментарии (0)

    Сок злучым з цукрам. Яечныя жаўткі разатром, развядзём з гарачым малаком, праварым да загусцення, астудзім. Злучым з сокам.

    Дэсерт | Просмотров: 197 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.07.2014 | Комментарии (0)

    Рыхтаваць як асноўнае парфэ.

    Дэсерт | Просмотров: 214 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.07.2014 | Комментарии (0)

    Сварыць густы сіроп з цукру і вады і паступова тонкім струменьчыкам уводзіць яго ў расціраемые яечныя жаўткі. Прыгатаваную масу паставіць на слабы агонь і, памешваючы пагатаваць некалькі хвілін, не даючы ёй закіпець.

    Дэсерт | Просмотров: 234 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.07.2014 | Комментарии (0)

    Жаўткі ўзаб'ём з цукрам, каньяком і віном на вадзяной лазні да аднастайнай кансістэнцыі, дадзім карыцу.

    Дэсерт | Просмотров: 224 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.07.2014 | Комментарии (0)

    Жаўткі і цукар ўзбіваць на вадзяной лазні датуль, пакуль яны не нагрэюцца да тэмпературы цела. Не перагрэць! Астудзіць і, калі сумесь трохі застыне, ўзбіць міксерам са сліўкамі і кансерваванай вішняй.

    Дэсерт | Просмотров: 237 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.07.2014 | Комментарии (0)

    Форму для парфэ вышмаруем вільготным пэндзлікам, высцелем плёнкай і паставім у маразільную камеру. Абрыкосы, выдаліўшы костачкі, узаб'ём у блендэры са 100 грамамі цукру і 1 ст. лыжкай лікёру.

    Дэсерт | Просмотров: 202 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.07.2014 | Комментарии (0)

    Ў вялікі куфель пакладзём 1 ст.л. раздушанай трускаўкі, 50 г сметанкавага марозіва, 1 ст.л. ўзбітых слівак, некалькі здробненых арэхаў,

    Дэсерт | Просмотров: 176 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.07.2014 | Комментарии (0)

    Пакласці ў міску бісквіт і заліць брэндзі. Перамяшаць і даць пастаяць 15 хвілін.

    Дэсерт | Просмотров: 205 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.07.2014 | Комментарии (0)

    У яечныя жаўткі пакласці цукар, падрыхтаваныя і здробненыя арэхі і ўсё разам старанна расцерці.

    Дэсерт | Просмотров: 190 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.07.2014 | Комментарии (0)

    Жэлацін замачыць у астуджанай кіпячонай вадзе з разліку 1:6 і пакінуць на час для набракання.

    Дэсерт | Просмотров: 214 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.07.2014 | Комментарии (0)

    Размарын абсмажыць на масле, фісташкі дробна пасякчы, дадаць да размарына і злёгку абсмажыць.

    Дэсерт | Просмотров: 201 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.07.2014 | Комментарии (0)

    Насыпце цукар у рондаль, наліце вады і закіпеціце, увесь час памешваючы. Трымайце на агні 5 хвілін. Зніміце і астудзіце. Наліце гэты сіроп у пасудзіну для падрыхтоўкі страў на пару.

    Дэсерт | Просмотров: 200 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.07.2014 | Комментарии (0)