Статыстыка |
Анлайн усяго: 1 Гасцей: 1 Карыстальнікаў: 0 |
|
Усяго матэрыялаў ў каталогу: 7783 Паказана матэрыялаў: 7301-7350 |
Старонкі: « 1 2 ... 145 146 147 148 149 ... 155 156 » |
Пернікі пракруціць праз мясасечку з дробнай насадкай. Яечныя жаўткі расцерці з цукрам да аднастайнасці і асцярожна ўвесці ў атрыманую сумесь ўзбітыя сліўкі. |
Ў жаўткі, расцёртыя з цукровым пяском, усыпаць какаву, добра размяшаць, развесці масу кіпячым малаком, варыць да загусцення і астудзіць. |
Жэлацін замочыць у 4 шклянках халоднай кіпячонай вады да празрыстасці макулінак. |
Фісташкі заліць гарачай вадой, пасля чаго ачысціць ад скуркі і здрабніць песцікам у ступцы. |
Фісташкі заліць гарачай вадой, пасля чаго ачысціць ад скуркі і здрабніць песцікам у ступцы. |
Суніцу прамыць, працерці праз сіта і ўвесці ў астуджаныя, добра ўзбітыя сліўкі, затым дадаць цукровую пудру. |
Ягады пратром праз сіта, дададзім цукровую пудру і ўзаб'ём у міксеры. |
Сліўкі ўзбіць, усыпаць цукар і лустачкі ананаса, перамяшаць і замарозіць у пламбірніцы. |
Ягады прамыць, абсушыць, пратыкнуць драўлянай лучынай, заліць сумессю лікёру і каньяку і вытрымаць не меней 30 хвілін. |
З 1 апельсіна сатрыце цэдру дробнай таркай, з мякаці адціснем сок. Яечныя жаўткі і яйка разатром з цукрам, дададзім карыцу, апельсінавы сок і ўзбівайце на вадзяной лазні да павелічэння ў аб'ёме ў 2 разы. |
Трускаўку здробнім у блендэры, дададзім паўшклянкі цукру і перамяшаем. |
У куфель ёмістасцю 100 г пакласці марозіва, паліць какава-соусам і ўпрыгожыць чарэшнямі. |
Ў гарачае малако ўсыпаць молатую натуральную каву, кіпяціць 5 хвілін і даць настаяцца. |
Ў гарачае малако ўсыпаць молатую натуральную каву, кіпяціць 5 хвілін, а затым даць настаяцца. |
Ў гарачае малако ўсыпаць молатую натуральную каву, кіпяціць 5 хвілін, даць настаяцца. |
Ягады прамыем, абсушым, зальём сумессю лікёру і каньяку і вытрымаем не меней 30 хвілін. |
Яечныя жаўткі ўзаб'ём на вадзяной лазні з цукровай пудрай, дададзім віно і працягнем ўзбіваць. |
Узбіце смятану і сліўкі ў моцную пену і прыбярыце ў халадзільнік. Як толькі сумесь астудзіцца, працягніце ўзбіванне, паступова дадаючы цукар, ванілін, соль, апельсінавы і цытрынавы сок. |
Дробнай таркай сатрыце цэдру з 3 лаймаў. Ад пакінутага лайма адрэжце 4 лустачкі, адкладзіце іх у бок. З усіх пладоў лайма выцісніце сок. |
Трускаўку вымыць, даць вадзе сцячы. Пюрыраваць міксерам 200 г. Адлучыць бялкі ад жаўткоў. |
Вышмараваць маслам і пракласці харчовай плёнкай глыбокую форму ёмістасцю 2.3 л і даўжынёй 30 см. Пакласці печыва ў пластыкавы пакет і раздрабніць качалкай. |
Зрабіць праліне. Павольна растапіць цукровую пудру ў рондалі на павольным агні, пакуль яна не стане лёгкай, залацістай карамеллю. Не памешвайце, проста паварочвайце рондаль, каб яна раўнамерна награвалася. |
Пракласці падвойным пластом харчовай плёнкі форму для кекса ці пластыкавую скрынку для маразілкі. |
Выскрабці мякаць з маракуйі, перамяшаць з астатнімі інгрэдыентамі. Замарозіць на 1-2 гадзіны, пакуль не ўтворацца льдзінкі, перамяшаць, каб разламаць лёд. |
Два фунта маліны працерці скрозь сіта, каб атрымалася 1/2 фунта пюрэ. Змяшаць яго толькі з 1/2 фунта цукру. Ўліць ў марожэніцу, замарозіць. |
Яечныя жаўткі разцерці на вадзяной лазні. Дадаць цукровую пудру, віно і працягнуць расціраць. |
Яечныя жаўткі выліць у сатэйнік і расцерці на гарачай вадзяной лазні, дадаць цукровую пудру, віно і расцерці да загусцення. |
Яечныя жаўткі разатром з цукровай пудрай, паставім на вадзяную лазню, увальём віно і працягнем расціраць да загусцення. |
Жаўткі яйкаў расцерці з цукровым пяском і ванілінам, увесці ў гарачае малако, праварыць да загусцення, працадзіць і астудзіць. |
Жаўткі расцерці з цукрам і ваніллю, злучыць з гарачым малаком, праварыць сумесь да загусцення, а затым працадзіць і астудзіць. |
Цукар змяшаем з 2 сталовымі лыжкамі вады, давядзём да кіпення і варым 1 хвіліну. |
Жаўткі размяшаць у малацэ, дадаць цукар і ванілін і ўсё ўзбіваць на пару датуль, пакуль крэм не згусне (да кіпення не даводзіць). |
Вычышчаныя ядры грэцкіх арэхаў здрабніць і змяшаць з яечнымі жаўткамі, расцёртымі з цукрам. |
Парэзаныя ягады чарэшні пакласці ў невялікі куфель, зверху выкласці марозіва і паліць арэхавым сіропам. Упрыгожыць ўзбітымі сліўкамі і ягадкамі кансерваванай чарэшні. |
Краі глыбокай талеркі ёмістасцю 1 л нарасціць складзенай удвая стужкай з прамасленага пергамента так, каб краі талеркі сталі вышэй на 7,5-8 см. |
Садавіну і ягады працерці, размяшаць з цукрам і пакласці ў вазачкі ці куфлі. |
1 Сліўкі ўзаб'ём ў пену. Каву растварыць у 2 сталовых лыжках гарачай вады. |
Сліўкі ўзаб'ём ў пену. Каву растварыць у 2 сталовых лыжках гарачай вады. Цукар зальём 4 сталовымі лыжкамі гарачай вады, сварым сіроп, астудзім. |
Сок злучым з цукрам. Яечныя жаўткі разатром, развядзём з гарачым малаком, праварым да загусцення, астудзім. Злучым з сокам. |
Рыхтаваць як асноўнае парфэ. |
Сварыць густы сіроп з цукру і вады і паступова тонкім струменьчыкам уводзіць яго ў расціраемые яечныя жаўткі. Прыгатаваную масу паставіць на слабы агонь і, памешваючы пагатаваць некалькі хвілін, не даючы ёй закіпець. |
Жаўткі ўзаб'ём з цукрам, каньяком і віном на вадзяной лазні да аднастайнай кансістэнцыі, дадзім карыцу. |
Жаўткі і цукар ўзбіваць на вадзяной лазні датуль, пакуль яны не нагрэюцца да тэмпературы цела. Не перагрэць! Астудзіць і, калі сумесь трохі застыне, ўзбіць міксерам са сліўкамі і кансерваванай вішняй. |
Форму для парфэ вышмаруем вільготным пэндзлікам, высцелем плёнкай і паставім у маразільную камеру. Абрыкосы, выдаліўшы костачкі, узаб'ём у блендэры са 100 грамамі цукру і 1 ст. лыжкай лікёру. |
Ў вялікі куфель пакладзём 1 ст.л. раздушанай трускаўкі, 50 г сметанкавага марозіва, 1 ст.л. ўзбітых слівак, некалькі здробненых арэхаў, |
Пакласці ў міску бісквіт і заліць брэндзі. Перамяшаць і даць пастаяць 15 хвілін. |
У яечныя жаўткі пакласці цукар, падрыхтаваныя і здробненыя арэхі і ўсё разам старанна расцерці. |
Жэлацін замачыць у астуджанай кіпячонай вадзе з разліку 1:6 і пакінуць на час для набракання. |
Размарын абсмажыць на масле, фісташкі дробна пасякчы, дадаць да размарына і злёгку абсмажыць. |
Насыпце цукар у рондаль, наліце вады і закіпеціце, увесь час памешваючы. Трымайце на агні 5 хвілін. Зніміце і астудзіце. Наліце гэты сіроп у пасудзіну для падрыхтоўкі страў на пару. |
|