Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы

    Усяго матэрыялаў ў каталогу: 7783
    Паказана матэрыялаў: 7701-7750
    Старонкі: « 1 2 ... 153 154 155 156 »

    У місцы старанна перамяшаць фарш з бараніны і каўбасы, мякіш хлеба, замочаны ў вадзе і адціснуты, цыбулю, яйка, пятрушку, цёрты сыр, соль, перац.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 58 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.06.2014 | Комментарии (0)

    Свіную карэйку (з косткай) нарэзаць кавалкамі так, каб кожны апынуўся з костачкай, адбіць, костачку зачысціць.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 61 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.06.2014 | Комментарии (0)

    Мяса нарэзаць на парцыённыя кавалачкі, адбіць, пасаліць, паперчыць, нацерці

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 69 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.06.2014 | Комментарии (0)

    Тклапі здрабніце і развядзіце ў 50-70 мл цёплай вады. Частку цыбулі (500 г) і часнык прапусціце праз мясасечку. Зялёны перац ачысціце ад насення і дробна пасечыце.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 70 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.06.2014 | Комментарии (0)

    Гэтыя інгрэдыенты як след перамяшаць, накрыць сурвэткай і пакінуць у супакоі на паўгадзіны.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 67 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.06.2014 | Комментарии (0)

    Прапусціць праз мясасечку варанае мяса, вяндліну і зеляніну пятрушкі, старанна перамяшаць з тварогавай масай, мякішам хлеба, яйкам, соллю і паніровачнымі сухарамі.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 71 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.06.2014 | Комментарии (0)

    Прапусціць гародніну 2 разы праз мясасечку, змяшаць з мясным фаршам, дадаць яйка, малако, спецыі, пасечаную зеляніну і добра вымесіць.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 61 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.06.2014 | Комментарии (0)

    Яйкі злёгку ўзбіць у місачцы з соллю і перцам.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 86 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.06.2014 | Комментарии (0)

    Вычышчаны часнык варыць у падсоленай вадзе 5 хвілін, затым выняць з рондаля. Маленькія лустачкі вяндліны абсмажыць з дробна нарэзанай цыбуляй у разагрэтым алеі на слабым агні.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 51 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.06.2014 | Комментарии (0)

    Мяса дробна нарэзаць, перасыпаць перцам і дробна нарэзанай цыбуляй, пасаліць па густу і пакінуць на 2-3 гадзіны,

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 63 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.06.2014 | Комментарии (0)

    Цыбулю дробна пасекчы і злёгку абсмажыць на сметанкавым масле. Затым дадаць таматавую пасту, пасаліць, паперчыць, дадаць трохі мяснога булёна (можна дадаць таксама невялікую колькасць вады) і

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 59 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.06.2014 | Комментарии (0)

    У місачцы ўзбіць відэльцам 1 яйка, дробку солі, дробку перцу, 1 сталовую лыжку халоднай вады.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 53 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.06.2014 | Комментарии (0)

    750 г бараніны прапусціць праз мясасечку, пасаліць. Дадаць чорны перац па густу, 2 нацёртыя на тарцы сырыя бульбіны,

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 54 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.06.2014 | Комментарии (0)

    Цыбулю і хлеб дробна пасячэм (можна ў блендары, нават лепш), каб атрымаліся маленькія дробкі і размешваем з астатнімі прадуктамі.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 65 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.06.2014 | Комментарии (0)

    Свіную карэйку разрэжце па шырыні косткі на 8 катлет. Зачысціце костачкі, мякаць, зрэзаўшы пры неабходнасці лішні тлушч, злёгку адбіце.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 68 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.06.2014 | Комментарии (0)

    Падрыхтаваную бульбу наразаюць лустачкамі, кабачкі з выдаленымі семечкамі і скуркай, памідоры - долькамі, моркву, пятрушку і цыбулю рэпчатую - дробнымі кубікамі.

    Першыя стравы | Просмотров: 63 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.06.2014 | Комментарии (0)

    З костак прыгатаваць булён і працадзіць. У кіпячы булён пакласці вычышчаную і нарэзаную долькамі бульбу, варыць 3-5 хвіліны, дадаць вычышчаныя і нарэзаныя долькамі кабачкі і варыць яшчэ 5-10 хвілін.

    Першыя стравы | Просмотров: 77 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.06.2014 | Комментарии (0)

    З костак падрыхтоўваюць булён і працэджваюць. У кіпячы булён кладуць вычышчаную і нарэзаную долькамі бульбу, вараць 3-5 хвілін, дадаюць вычышчаныя і нарэзаныя долькамі кабачкі і вараць яшчэ 5-10 хвілін.

    Першыя стравы | Просмотров: 68 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.06.2014 | Комментарии (0)

    Ў кіпячы булён пакласці нарэзаную долькамі бульбу, кіпяціць 5-10 хвілін, дадаць кабачкі, нарэзаныя долькамі, і варыць 10-15 хвілін, пасля чаго заправіць соллю, перцам і лаўровым лістом.

    Першыя стравы | Просмотров: 55 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.06.2014 | Комментарии (0)

    Моркву, пятрушку і рэпчатую цыбулю чысцяць, наразаюць дробнымі кубікамі і пасеруюць на сметанкавым масле.

    Першыя стравы | Просмотров: 65 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.06.2014 | Комментарии (0)

    Галовы, хвасты, косткі ад разабранай рыбы разам з нарэзанымі бульбай, цыбуляй, морквай і пятрушкай пакласці ў падсолены кіпень і варыць на слабьм агні 20-30 хвілін.

    Першыя стравы | Просмотров: 63 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.06.2014 | Комментарии (0)

    Курыцу прамыць, вытрыбушыць і адлучыць мяса ад костак. З курыных трыбухоў, костак і шыйкі сварыць булён з даданнем лаўровага ліста і чорнага перцу і працадзіць яго.

    Першыя стравы | Просмотров: 64 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.06.2014 | Комментарии (0)

    Бульбу ачысціць, нарэзаць невялікімі кавалачкамі, заліць халоднай вадой і паставіць на агонь.

    Першыя стравы | Просмотров: 79 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.06.2014 | Комментарии (0)

    Акуні і яршы пачысціць, прамыць, зрэзаць мякаць. Костачкі заліць халоднай вадой, варыць 1 гадзіну, затым дадаць цыбулю, перац, лаўровы ліст, соль і варыць яшчэ паўгадзіны.

    Першыя стравы | Просмотров: 73 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.06.2014 | Комментарии (0)

    Шчупака пачысціць, прамыць, выдаліць костачкі, мякаць нарэзаць невялікімі кавалачкамі і адварыць.

    Першыя стравы | Просмотров: 78 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.06.2014 | Комментарии (0)

    З прасеянай кукурузнай мукі прыгатаваць вадкую масу. Павольна ўліць яе ў рондаль з кіпячым малаком,

    Першыя стравы | Просмотров: 65 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.06.2014 | Комментарии (0)

    Курыныя трыбухі сварыць да гатовасці. Дадаць у булён проса, кубікі бульбы, спасераваныя карэнні, шпік і цыбулю, дагатаваць.

    Першыя стравы | Просмотров: 70 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.06.2014 | Комментарии (0)

    З мукі, яйкаў, солі і вады замясіць крутое цеста. Нацерці яго на тарцы так, каб стыранка не зліпалася.

    Першыя стравы | Просмотров: 80 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.06.2014 | Комментарии (0)

    Трыбухі адварыць, у кіпячы булён пакласці нарэзаную кубікамі бульбу, проса і варыць 15-20 хвілін.

    Першыя стравы | Просмотров: 72 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.06.2014 | Комментарии (0)

    Свініну прамыць, заліць халоднай вадой і адварыць на слабым агні, дадаўшы моркву, цыбулю, пятрушку, салодкі перац, соль і часнык.

    Першыя стравы | Просмотров: 79 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.06.2014 | Комментарии (0)

    Вараць грыбны булён. Вараныя грыбы шаткуюць, дадаюць дробна нарэзаную рэпчатую цыбулю і пасеруюць.

    Першыя стравы | Просмотров: 83 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.06.2014 | Комментарии (0)

    Цыбулю падрумяніць з маслам, дадаць кавалачак сала, муку. Загадзя адвараную бульбу перамяшаць з цыбуляй і салам. Дадаць чырвоны перац.

    Першыя стравы | Просмотров: 64 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.06.2014 | Комментарии (0)

    Юшка - суп ці поліўка украінскай кухні. Першапачаткова 'юхой' звалі вадкую частку юхі, але з часам перайначаная назва

    Першыя стравы | Просмотров: 101 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.06.2014 | Комментарии (0)

    Часнык і каляндру расцерці з соллю, перамяшаць з астатнімі кампанентамі, заліць таматавым сокам

    Першыя стравы | Просмотров: 71 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.06.2014 | Комментарии (0)

    Ўсе кампаненты, акрамя смятаны, перамяшаць раўнамерна ў эмаляваным посудзе, заліць квасам і заправіць смятанай

    Першыя стравы | Просмотров: 80 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.06.2014 | Комментарии (0)

    Ўсе кампаненты перамяшаць, заліць квасам.

    Першыя стравы | Просмотров: 63 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.06.2014 | Комментарии (0)

    Рэдзьку ачысціць, нацерці на буйнай тарцы, змяшаць з квасам, дадаць сечаную цыбуліну,
    Першыя стравы | Просмотров: 64 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.06.2014 | Комментарии (0)

    Рэдзьку адлучыць ад лісцяў, ачысціць, вымыць і нацерці на буйнай тарцы. Лісце і зялёную цыбулю дробна пасекчы асобна адзін ад аднаго.

    Першыя стравы | Просмотров: 63 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.06.2014 | Комментарии (0)

    Прыгатаваць, як і цюру з хрэнам.

    Першыя стравы | Просмотров: 64 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.06.2014 | Комментарии (0)

    Лісце парэчкі прамыць і дробна пасекчы, заліць кіпячай салёнай вадой, давесці да кіпення і астудзіць у адвары.

    Першыя стравы | Просмотров: 64 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.06.2014 | Комментарии (0)

    Капусту дробна пасячыце. Цыбулю ачысціце і дробна нарэжце, хлеб натрыце на тарцы.

    Першыя стравы | Просмотров: 78 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.06.2014 | Комментарии (0)

    Цюра - гэта вадкая халодная страва, прыгатаваная без дапамогі агню, спехам. Тое, што цюра простая ў параўнанні з астатнімі супамі, а таксама адсутнасць у цюрах мяса і тлушчаў стварыла ім "славу" стравы для беднякоў, а гэта, у сваю чаргу, прывяло да таго, што цюр стала чужацца рэстаранная кухня.

    Першыя стравы | Просмотров: 81 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.06.2014 | Комментарии (0)

    Невялікі качан капусты, выдаліўшы храпку, дробна нашаткаваць палоскамі, у выглядзе марской капусты, і выкласці ў салатнік,

    Салаты | Просмотров: 80 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.06.2014 | Комментарии (0)

    Капусту і моркву нашаткаваць саломкай, агуркі нарэзаць тонкімі кружочкамі.

    Салаты | Просмотров: 77 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.06.2014 | Комментарии (0)

    Капусту трэба нашаткаваць, перацерці з соллю, дадаць здробнены кроп,

    Салаты | Просмотров: 64 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.06.2014 | Комментарии (0)

    Рэдзьку вымыць, ачысціць і нацерці на буйнай тарцы.

    Салаты | Просмотров: 65 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.06.2014 | Комментарии (0)

    Капусту нашаткаваць і перацерці з соллю да вылучэння соку. Бульбу адварыць у мундзіры і нарэзаць кубікамі.

    Салаты | Просмотров: 66 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.06.2014 | Комментарии (0)

    Капусту нашаткаваць, цыбулю парэзаць, кроп дробна пасекчы. Скласці ўсё ў адзін посуд і памяць рукамі.

    Салаты | Просмотров: 63 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.06.2014 | Комментарии (0)

    Капусту дробна нашаткаваць, свежыя вычышчаныя бурак, моркву і яблыкі нарэзаць саломкай,

    Салаты | Просмотров: 117 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.06.2014 | Комментарии (0)

    Свежую капусту дробна нашаткаваць, расцерці з соллю. Бульбу адварыць у мундзіры і

    Салаты | Просмотров: 73 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.06.2014 | Комментарии (0)