Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы

    Усяго матэрыялаў ў каталогу: 7783
    Паказана матэрыялаў: 7751-7783
    Старонкі: « 1 2 ... 154 155 156

    Тонка нашаткаваць капусту, дробна пасекчы базілік і кінзу, дадаць соль і аліўкавы алей. Усё!

    Салаты | Просмотров: 102 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.06.2014 | Комментарии (0)

    Капусту нашаткаваць і перацерці з соллю. Мякаць апельсіна і цытрыны нарэзаць дробнымі кавалачкамі, яблыкі - саломкай.

    Салаты | Просмотров: 88 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.06.2014 | Комментарии (0)

    Капусту дробна нашаткаваць, бацвінне гароху прамыць і дробна пасекчы.

    Салаты | Просмотров: 67 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.06.2014 | Комментарии (0)

    Нашаткаваць капусту і моркву тонкай саломкай даўжынёй 8-10 см. Атрыманыя саломінкі размясціць у куфлі так,

    Салаты | Просмотров: 67 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.06.2014 | Комментарии (0)

    Моркву і капусту нашаткаваць вельмі тонкай саломкай даўжынёй прыкладна 8-10 см.

    Салаты | Просмотров: 61 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.06.2014 | Комментарии (0)

    Капусныя храпкі прамыць, прапусціць праз мясасечку.

    Салаты | Просмотров: 85 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.06.2014 | Комментарии (0)

    Капусту нашаткаваць. Цыбулю нарэзаць паўколамі. Агуркі нарэзаць.

    Салаты | Просмотров: 90 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.06.2014 | Комментарии (0)

    Пакласці у рондаль пласт буйна нарэзанай капусты, затым пласт нарэзанага тонкімі лустачкамі бурака, пасыпаць здробненай салерай, дробна нарэзаным часныком і чырвоным перцам.

    Салаты | Просмотров: 70 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.06.2014 | Комментарии (0)

    Нашаткуйце тонка капусту, дадайце соль і ператрыце рукамі да вылучэння соку.

    Салаты | Просмотров: 75 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.06.2014 | Комментарии (0)

    Капусту разрэжце на некалькі частак, адварыце ў падсоленай вадзе, адкіньце на друшляк, даўшы вадзе сцячы.

    Салаты | Просмотров: 88 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.06.2014 | Комментарии (0)

    Капусту нашаткаваць і перацерці з соллю да вылучэння соку. Яблыкі нацерці на буйнай тарцы, цыбулю дробна нарэзаць.

    Салаты | Просмотров: 97 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.06.2014 | Комментарии (0)

    Нарэзаць капусту, як для засолкі. Нацерці моркву на буйнай тарцы.
    Салаты | Просмотров: 89 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.06.2014 | Комментарии (0)

    Капусту памыць, нашаткаваць, трохі пасаліць і падушыць рукамі, каб капуста дала сок.

    Салаты | Просмотров: 68 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.06.2014 | Комментарии (0)

    Тонка нашаткуйце капусту і ператрыце яе з соллю. Бульбу вымыйце, адварыце ў падсоленай вадзе, астудзіце і ачысціце ад лупіны.

    Салаты | Просмотров: 90 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.06.2014 | Комментарии (0)

    Капусту, перац, агурок, памідор, лісце салаты нарэзаць. Зеляніну дробна пасекчы.

    Салаты | Просмотров: 91 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.06.2014 | Комментарии (0)

    Дробна нашаткаваную капусту паскладайце ў рондаль. Дадайце соль і ягадныя сокі.

    Салаты | Просмотров: 73 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.06.2014 | Комментарии (0)

    Капусту тонка нашаткаваць. Агурок і памідоры нарэзаць кубікамі. Моркву - тонкай саломкай.

    Салаты | Просмотров: 68 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.06.2014 | Комментарии (0)

    Капусту дробна нашаткаваць, арахіс растаўчы, гранат разабраць на зерні.

    Салаты | Просмотров: 134 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.06.2014 | Комментарии (0)

    Капусту нашаткуйце і паскладайце ў каструлю. Дадайце соль і цытрынавы сок.

    Салаты | Просмотров: 62 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.06.2014 | Комментарии (0)

    Да капусты, нацёртай з соллю, дадаць яблыкі (ці моркву), салёныя агуркі, нарэзаныя саломкай,
    Салаты | Просмотров: 71 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.06.2014 | Комментарии (0)

    Капусту нашаткаваць і перацерці з соллю да вылучэння соку. Рэдзьку нацерці на буйнай тарцы.

    Салаты | Просмотров: 73 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.06.2014 | Комментарии (0)

    Качан капусты нарэзаць на 6-8 доляў, бурак - лустачкамі. Часнык ачысціць, разабраць на долькі. Хвосцікі салеры нарэзаць кавалачкамі, пакінуўшы ліст цалкам.

    Салаты | Просмотров: 94 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.06.2014 | Комментарии (0)

    Капусту нашаткаваць, пасаліць, адціснуць, выкласці ў глыбокую салатніцу. 4 апельсіна ачысціць ад лупіны, разабраць на долькі, з кожнай выдаліць плёнкі і насенне, мякаць нарэзаць кавалачкамі.

    Салаты | Просмотров: 95 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.06.2014 | Комментарии (0)

    Капусту нашаткаваць і перацерці з соллю да з'яўлення соку, паліць цытрынавым сокам і даць пастаяць 1 гадзіну.

    Салаты | Просмотров: 64 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.06.2014 | Комментарии (0)

    Капусту нашаткаваць, пасаліць, адціснуць, каб дала сок, выкласці ў салатніцу, заліць цытрынавым сокам, дадаць цукар і перац. Пакінуць на 1 гадзіну.

    Салаты | Просмотров: 87 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.06.2014 | Комментарии (0)

    Усю гародніну і яблыкі нашаткаваць, перамяшаць з алеем, заправіўшы соллю і молатым перцам.

    Салаты | Просмотров: 87 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.06.2014 | Комментарии (0)

    Салаты - упадабаныя закусачныя стравы. Для іх падрыхтоўкі выкарыстоўваюць сырую, вараную, кансерваваную, квашаную і марынаваную гародніну, а таксама садавіну і фруктовыя марынады, адвараныя і кансерваваныя мясныя і рыбныя прадукты, хатнюю адвараную ці смажаную птушку.

    Салаты | Просмотров: 85 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.06.2014 | Комментарии (0)

    Моркву ачысціць, вымыць, нарэзаць кружочкамі. Корань салеры ачысціць, вымыць, буйна нарэзаць, апырскаць воцатам. Цыбулю нарэзаць кольцамі.

    Закускі | Просмотров: 165 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.06.2014 | Комментарии (0)

    Часнык разрэжце на палоўкі. Мякаць свініны вышмаруйце маслам, пасаліце, паперчыце, зрабіце праколы ў некалькіх месцах.

    Закускі | Просмотров: 95 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.06.2014 | Комментарии (0)

    Свініну пакласці ў керамічны ці эмаляваны посуд, дадаць лаўровы ліст, чырвоны струкавы перац, гваздзічку, нарэзаную кольцамі рэпчатую цыбулю, заліць хлебным квасам і на двое сутак паставіць у халоднае месца.

    Закускі | Просмотров: 112 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.06.2014 | Комментарии (0)

    Свіны кумпяк нашпігуйце тонкімі брусочкамі морквы, сала і часныку - раўнамерна з усіх бакоў і абатрыце соллю і свежазмеленым чорным перцам.

    Закускі | Просмотров: 176 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.06.2014 | Комментарии (0)

    Мяса кавалкам абсмажыць з усіх бакоў да румянай скарыначкі ў невялікай колькасці тлушчу ці без яго (калі патэльня з тэфлонавым пакрыццём).

    Закускі | Просмотров: 146 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.06.2014 | Комментарии (0)

    ЗАКУСКАМІ прынята зваць невялікія порцыі больш ці меньш вострых ці салёных страў, з якіх звычайна пачынаюць абед ці вячэру (радзей сняданак).

    Закускі | Просмотров: 123 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.06.2014 | Комментарии (0)