Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы

    Усяго матэрыялаў ў каталогу: 7783
    Паказана матэрыялаў: 51-100
    Старонкі: « 1 2 3 4 ... 155 156 »

    Асятрыну ці бялугу нарэзаць кавалачкамі памерам 5x5 см, паскладаць у тару, злёгку пасаліць і паперчыць па густу.

    Галоўныя стравы з рыбы | Просмотров: 42 | Добавил: wawkalaki | Дата: 01.12.2016 | Комментарии (0)

    Змяшаць віно з воцатам, выкласці ў марынад паляндвіцы асетра, парэзаныя на кавалкі. Пакінуць рыбу марынавацца на 1,5-2 гадзіны. Яйкі адварыць укрутую, ачысціць і падзяліць на бялкі і жаўткі. Бялкі нацерці на тарцы.

    Галоўныя стравы з рыбы | Просмотров: 31 | Добавил: wawkalaki | Дата: 01.12.2016 | Комментарии (0)

    Падрыхтаваную асятрыну нарэзаць на кавалкі і заліць шклянкай віна з даданнем воцату. Пакінуць рыбу марынавацца на 2 гадзіны.

    Галоўныя стравы з рыбы | Просмотров: 40 | Добавил: wawkalaki | Дата: 01.12.2016 | Комментарии (0)

    Спачатку асетра трэба вызваліць ад скуры і шыпоў. Для гэтага яго скуру трэба паліць крутым кіпенем. Кавалкі асетравай паляндвіцы вытрымаць 1.5-2 гадзіны ў марынадзе, прыгатаваным з віна, алею, цытрынавага соку, рэпчатай цыбулі, чорнага молатага перцу і солі.

    Галоўныя стравы з рыбы | Просмотров: 33 | Добавил: wawkalaki | Дата: 01.12.2016 | Комментарии (0)

    Філе розных відаў рыбы нарэзаць кавалачкамі, пасаліць, паперчыць, пасыпаць сечанай зелянінай, паліць цытрынавым сокам, змяшаным з аджыкай, і вытрымаць 1 гадзіну.

    Галоўныя стравы з рыбы | Просмотров: 36 | Добавил: wawkalaki | Дата: 01.12.2016 | Комментарии (0)

    Асятрыну, мяса марскога грабешка і мякаць хваста гіганцкай марской крэветкі марынуюцца ў цытрынавым соку, у які дададзены белае віно і зеляніна.

    Галоўныя стравы з рыбы | Просмотров: 33 | Добавил: wawkalaki | Дата: 01.12.2016 | Комментарии (0)

    Такі шашлык з дробнай рыбы можа пасмажыць прама на рыбалцы любое дзіця, калі назапасіцца доўгай лазінай і вылавіць якую-небудзь рыбінку тыпу келбы.

    Галоўныя стравы з рыбы | Просмотров: 31 | Добавил: wawkalaki | Дата: 01.12.2016 | Комментарии (0)

    Для падрыхтоўкі заправы ўсе інгрэдыенты пасекчы ці здрабніць у працэсары. Заправіць цытрынавым сокам.

    Галоўныя стравы з рыбы | Просмотров: 34 | Добавил: wawkalaki | Дата: 30.11.2016 | Комментарии (0)

    Змяшаць у глыбокай місцы аліўкавы алей з мёдам, соевым соусам. Дадаць дробна пасечаны часнык і імбір.

    Галоўныя стравы з рыбы | Просмотров: 43 | Добавил: wawkalaki | Дата: 30.11.2016 | Комментарии (0)

    Абкачаць тунец у харысе і 1 ст. л. цытрынавага соку і пакінуць на 10 хвілін. Заліць кускус булёнам.

    Галоўныя стравы з рыбы | Просмотров: 39 | Добавил: wawkalaki | Дата: 30.11.2016 | Комментарии (0)

    Вычышчаных прывараных рапанаў буйна нарэзаць. Зеляніну дробна парэзаць, часнык пачысціць і выдушыць праз часнычніцу.

    Галоўныя стравы з рыбы | Просмотров: 30 | Добавил: wawkalaki | Дата: 30.11.2016 | Комментарии (0)

    Парэжце ментуза на 16 лустачак і загарніце кожны ў тонкі кавалачак сала.

    Галоўныя стравы з рыбы | Просмотров: 28 | Добавил: wawkalaki | Дата: 30.11.2016 | Комментарии (0)

    Сцерлядзь нарэжце невялікімі кавалачкамі. Натрыце соллю, апырскайце цытрынавым сокам і замачыце ў сталовым воцаце, разведзеным цытрынавым сокам.

    Галоўныя стравы з рыбы | Просмотров: 41 | Добавил: wawkalaki | Дата: 30.11.2016 | Комментарии (0)

    Скумбрыю вытрыбушыць, абрэзаць галаву, хвост і плаўнікі. Затым нацерці спецыямі ўсярэдзіне і знадворку.

    Галоўныя стравы з рыбы | Просмотров: 40 | Добавил: wawkalaki | Дата: 30.11.2016 | Комментарии (0)

    Рыбную паляндвіцу нарэжце на кубікі сярэдняй велічыні, натрыце соллю і пакіньце на 20-30 хвілін.

    Галоўныя стравы з рыбы | Просмотров: 47 | Добавил: wawkalaki | Дата: 30.11.2016 | Комментарии (0)

    Рыхтуецца ў мікрахвалевай печы. Нарэжце цыбулю кольцамі, выдушыце праз часнычніцу часнык, дадайце алей, шафран, гваздзічку, перац, соль і пастаўце на павольны агонь.

    Галоўныя стравы з рыбы | Просмотров: 35 | Добавил: wawkalaki | Дата: 30.11.2016 | Комментарии (0)

    Кавалкі асятровай паляндвіцы рэкамендуецца вытрымаць 1,5-2 гадзіны ў марынадзе, прыгатаваным з віна, алею, цытрынавага соку, рэпчатай цыбулі, чорнага молатага перцу і солі.

    Галоўныя стравы з рыбы | Просмотров: 35 | Добавил: wawkalaki | Дата: 30.11.2016 | Комментарии (0)

    Памыць паляндвіцу ў праточнай халоднай вадзе, папрамакаць, апырскаць цытрынавым сокам і парэзаць на кавалачкі памерам 2-3 см.

    Галоўныя стравы з рыбы | Просмотров: 30 | Добавил: wawkalaki | Дата: 30.11.2016 | Комментарии (0)

    Спачатку нарэжам ўсе нашы прадукты для шашлыка. Харыуса і балгарскі перац - на невялікія кубікі, цыбулю - кольцамі, часнык - зусім дробна.

    Галоўныя стравы з рыбы | Просмотров: 38 | Добавил: wawkalaki | Дата: 30.11.2016 | Комментарии (0)

    Самы смачны шашлык атрымліваецца з толькі што злоўленай рыбы. Для падрыхтоўкі шашлыка ўзяць харыуса вагой не больш за 1 кг.

    Галоўныя стравы з рыбы | Просмотров: 34 | Добавил: wawkalaki | Дата: 30.11.2016 | Комментарии (0)

    Філе нарэзаць на кавалачкі, паліць цытрынавым сокам. Гародніну таксама нарэзаць на кавалачкі. Па чарзе нанізаць на 4 драўляных шампура.

    Галоўныя стравы з рыбы | Просмотров: 39 | Добавил: wawkalaki | Дата: 30.11.2016 | Комментарии (0)

    Рыбу апарыць, выдаліць бляшкі і скурку, прамыць, нарэзаць кубікамі вагай па 40 г. Рэпчатую цыбулю і зеляніну нарэзаць буйнымі кавалкамі, змяшаць з рыбай, пасаліць, паперчыць, вытрымаць на холадзе на працягу 3-4 гадзін.

    Галоўныя стравы з рыбы | Просмотров: 39 | Добавил: wawkalaki | Дата: 30.11.2016 | Комментарии (0)

    На працягу 3 - 4 хвілін абсмажце пячонку у аліўкавым алеі. На 6 шампураў наніжыце, чаргуючы, 3 кавалачка свежай сёмгі і два кавалачка пячонкі.

    Галоўныя стравы з рыбы | Просмотров: 33 | Добавил: wawkalaki | Дата: 30.11.2016 | Комментарии (0)

    Ачысціце рыбу ад костачак і замарынуйце яе ў сумесі хлеба і сырых яйкаў. Акуратна насячыце кавалачкі на шпажкі і багата вышмаруйце смятанай.

    Галоўныя стравы з рыбы | Просмотров: 34 | Добавил: wawkalaki | Дата: 30.11.2016 | Комментарии (0)

    Рыбу разрабіце на кавалкі. Змяшайце тамат з карыцай, воцатам, соллю, перцам і пакладзіце ў гэту сумесь кавалкі.

    Галоўныя стравы з рыбы | Просмотров: 33 | Добавил: wawkalaki | Дата: 30.11.2016 | Комментарии (0)

    Рыбу велічынёй 20-25 см ачысціце, вытрыбушыце, добра прамыйце, пасаліце і паперчыце.

    Галоўныя стравы з рыбы | Просмотров: 36 | Добавил: wawkalaki | Дата: 30.11.2016 | Комментарии (0)

    Парэжце тушкі рыбы на кубікі шырынёй прыкладна 2,5 см. Разрэжце кожны памідор на 8 частак. Пасечыце цыбулю. Разрэжце перцы, выдаліце насенне і парэжце перцы на квадрацікі шырынёй 2 - 3 см.

    Галоўныя стравы з рыбы | Просмотров: 30 | Добавил: wawkalaki | Дата: 30.11.2016 | Комментарии (0)

    Муку спасеруйце ў масле ці маргарыне, увесь час памешваючы, затым патроху падліце булён.

    Галоўныя стравы з рыбы | Просмотров: 42 | Добавил: wawkalaki | Дата: 30.11.2016 | Комментарии (0)

    Муку спасеруйце ў масле ці маргарыне, увесь час памешваючы, затым патроху падліце булён.

    Галоўныя стравы з рыбы | Просмотров: 32 | Добавил: wawkalaki | Дата: 30.11.2016 | Комментарии (0)

    Асятрыну апрацаваць, прамыць і нарэзаць кавалкамі па 30-40 г. Пасыпаць рыбу соллю, перцам, дадаць здробненую цыбулю, тонка нарэзаную цытрыну і паставіць на 40 хвілін на холад для марынавання.

    Галоўныя стравы з рыбы | Просмотров: 24 | Добавил: wawkalaki | Дата: 30.11.2016 | Комментарии (0)

    Філе тлустай рыбы (сом, карп, сазан) апусціць на некалькі секунд у кіпень.

    Галоўныя стравы з рыбы | Просмотров: 30 | Добавил: wawkalaki | Дата: 30.11.2016 | Комментарии (0)

    Рыбу раскрыжоўваюць на паляндвіцу са скурай без костак, наразаюць кубікамі масай 30-40 г і марынуюць іх на працягу 1 -2 гадзін, дадаўшы воцат ці цытрынавую кіслату, соль, перац і нарэзаную кольцамі рэпчатую цыбулю.

    Галоўныя стравы з рыбы | Просмотров: 30 | Добавил: wawkalaki | Дата: 30.11.2016 | Комментарии (0)

    Рыбу раскрыжоўваюць на паляндвіцу са скурай без костак, наразаюць кубікамі масай 30-40 г і марынуюць іх на працягу 1-2 гадзін, дадаўшы воцат ці цытрынавую кіслату, соль, перац і нарэзаную кольцамі рэпчатую цыбулю.

    Галоўныя стравы з рыбы | Просмотров: 34 | Добавил: wawkalaki | Дата: 30.11.2016 | Комментарии (0)

    Рыбную паляндвіцу паліць цытрынавым сокам, пасаліць і паперчыць. Вэнджанае сала нарэзаць палоскамі і растапіць на патэльні.

    Галоўныя стравы з рыбы | Просмотров: 48 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.11.2016 | Комментарии (0)

    Пры акуратнай падрыхтоўцы рыба застаецца вельмі сакавітай.

    Галоўныя стравы з рыбы | Просмотров: 37 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.11.2016 | Комментарии (0)

    Філе рыбы без скуры і костак нарэзаць стужкамі шырынёй 3-4 см і даўжынёй 20-25 см. Кожную стужку вышмараваць сырой рыбнай кнельнай масай ці выпусціць яе з папяровай трубачкі.

    Галоўныя стравы з рыбы | Просмотров: 33 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.11.2016 | Комментарии (0)

    Абсмажыць трэску. Рыбу выкласці на талерку, смятану - у тую ж патэльню, дзе смажылася рыба, дадаць воцат, соль, перац, даць пракіпець 1-2 хвіліны і выліць на рыбу.

    Галоўныя стравы з рыбы | Просмотров: 28 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.11.2016 | Комментарии (0)

    Філе судака нарэзаць кубікамі і пакласці ў маразілку на 15 хвілін. Капусту бланшаваць у падсоленай вадзе 1 хвіліну.

    Галоўныя стравы з рыбы | Просмотров: 36 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.11.2016 | Комментарии (0)

    Фасоль адварыць у падсоленай вадзе (3-5 хвілін). Нарэзаць гародніну: перац - ромбамі, цыбулю - кольцамі. Імбір і часнык ачысціць і здрабніць.

    Галоўныя стравы з рыбы | Просмотров: 35 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.11.2016 | Комментарии (0)

    Ў лістоў капусты выдаліць буйныя пражылкі, не пашкоджваючы астатнюю частку, прамыць, варыць у кіпені 2 хвіліны.

    Галоўныя стравы з рыбы | Просмотров: 32 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.11.2016 | Комментарии (0)

    Прыгатаваць 0,5 л гародніннага булёна магі. Паляндвіцу трэскі нарэзаць на 6 парцыённых кавалачкаў і паскладаць у змазаны маслам сатэйнік (ці шырокі рондаль).

    Галоўныя стравы з рыбы | Просмотров: 31 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.11.2016 | Комментарии (0)

    Філе трэскі без костак, але са скурай, нарэзаць па два кавалка на порцыю, пасыпаць соллю, перцам, запаніраваць у пшанічнай муце і абсмажыць на сланечнікавым алеі.

    Галоўныя стравы з рыбы | Просмотров: 30 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.11.2016 | Комментарии (0)

    Парцыённыя кавалкі трэскі пасыпаць соллю, перцам, запаніраваць у муце і абсмажыць на сланечнікавым ці аліўкавым алеі.

    Галоўныя стравы з рыбы | Просмотров: 29 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.11.2016 | Комментарии (0)

    Парцыённыя кавалкі рыбы з косткамі ці без костак, але са скурай пасыпаць соллю, перцам, запаніраваць у муце і абсмажыць на сланечнікавым алеі ці топленым масле.

    Галоўныя стравы з рыбы | Просмотров: 33 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.11.2016 | Комментарии (0)

    Нарэзаць тонкай саломкай цытрынавую цэдру, апарыць кіпенем, абсушыць і пасераваць на сланечнікавым алеі, дадаць тонка нарэзаны салодкі струкавы перац і прыпусціць.

    Галоўныя стравы з рыбы | Просмотров: 34 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.11.2016 | Комментарии (0)

    Рыбу са скурай і косткамі ці паляндвіцу са скурай без костак нарэзаць на парцыённыя кавалкі, пасыпаць іх соллю, перцам, запаніраваць у муце і смажыць на топленым масле ці сланечнікавым алеі.

    Галоўныя стравы з рыбы | Просмотров: 24 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.11.2016 | Комментарии (0)

    З паляндвіцы рыбы нарэзаць парцыённыя кавалкі і прыпусціць іх у булёне (0,3 л на 1 кг рыбы) з даданнем агурочнага расола.

    Галоўныя стравы з рыбы | Просмотров: 35 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.11.2016 | Комментарии (0)

    Філе трэскі размарозіць (у халадзільніку ці пры пакаёвай тэмпературы). Для пасты вымыць халоднай вадой базілік і пятрушку, абсушыць іх і здрабніць у блендэры разам са смятанай да кансістэнцыі пюрэ, дадаючы пры гэтым кавалачкі сметанкавага масла.

    Галоўныя стравы з рыбы | Просмотров: 22 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.11.2016 | Комментарии (0)

    Філе трэскі вымыць халоднай вадой, абсушыць і нарэзаць лустачкамі шырынёй 2 см. Пачысціць фенхель, ачысціць цыбулю і часнык.

    Галоўныя стравы з рыбы | Просмотров: 25 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.11.2016 | Комментарии (0)

    Рэпчатую цыбулю ачысціць і нарэзаць дробнымі кубікамі. Перамяшаць з паніровачнымі сухарамі, зелянінай і 3 ст. лыжкамі мяккага маргарыну ці масла. Рыбу вымыць, абсушыць, пасаліць і паперчыць.

    Галоўныя стравы з рыбы | Просмотров: 33 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.11.2016 | Комментарии (0)