Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Дэсерт

    МАРОЗІВА ЙЁГУРТАВАЕ З КАРАМЕЛЛЮ І КУНЖУТАМ

    -ёгурт - 500 мл.;

    -кунжутныя семечкі - 100 г;

    -цукар - 200 г;

    -цукровая пудра - 50 г;

    -сметанкавае масла;

    -вада - 4 сталовыя лыжкі.

     

    З самага пачатку падрыхтоўкі варта перамяшаць цукровую пудру разам з ёгуртам, затым ўсё выкладваем у кантэйнер з пластыка, а потым адпраўляем яго ў халадзільную маразілку на 4-5 гадзін. Марозіва варта часам падчас замарозкі памешваць, для таго каб аднастайнасць марозіва засталася без змены.

    Спосаб падрыхтоўкі казінакі для марозіва:

    Бяром патэльню, высыпаем туды цукар і дадаем ваду. У патэльні варым карамель. Потым ў карамель кладзём насенне кунжуту і хутка ўсё змешваем. Зараз бяром пергамент, змазваем яго сметанкавым маслам, выкладваем карамель і вельмі хутка размазваем яе па паперы тонкім пластом.

    Пасля таго, як казінакі астыне, яго варта нарэзаць нажом. Затым пасля поўнага астывання, казінакі таксама змяшчаем ў халадзільнік на 15 хвілін.

    Па заканчэнні дадзенага часу, вымаем казінакі, кладзём паміж імі марозіва і зноў змяшчаем ўсё ў халадзільнік на 30 хвілін. Марозіва з ёгуртам, карамеллю і кунжутам гатова!

    Катэгорыя: Дэсерт | Дабавіў: wawkalaki (20.07.2014)
    Праглядаў: 265 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar