-марозіва - 100 грам
-яйка - 2 штукі
-цукар - 1 сталовая лыжка
-шматкі кукурузныя - 20 грам
-арэхі - 10 грам
-алей - для фрыцюру
Яйка ўзаб'ём з цукрам, кукурузныя шматкі здробнім і злучым разам з колатымі любымі арэхамі. Накатаць шарыкі марозіва, абкачаем іх у кукурузных шматках, далей у яйку, так зробім некалькі разоў датуль, пакуль марозіва не пакрыецца шчыльнай скарынкай.
Падрыхтаванае марозіва пакладзём у маразілку. Праз гадзіну нагрэем фрыцюр з маслам і абсмажым шарыкі да залацістай скарыначкі. Пры падачы аформім шарыкі ўзбітымі сліўкамі.
|