Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Дэсерт

    МАРОЗІВА Ў ВІННЫМ ЖЭЛЕ

    -віно чырвонае дэсертнае - 50 грам

    -цукар - адна сталовая лыжка

    -вада - 1 шклянка

    -марозіва - 200 грам

    -жэлацін - 1 г.лыжка

    -гваздзічка і карыца молатыя - па густу

    -цэдра 1 цытрыны

     

    Жэлацін замочым у шасціразовай колькасці халоднай кіпячонай вады да набракання, далей распусцім на вадзяной лазні. У ваду пакладзём цукар, карыцу, гваздзічку, цэдру цытрыны і дальём сіроп да кіпення, працэдзім.

    Далей дададзім віно і падрыхтаваны жэлацін. Прыгатаванае жэле выкладзем у формачкі і астудзім да застудневання.

    Перад падачай формачкі на некалькі секунд апусцім у гарачую ваду і выкладзем жэле на талерку. На жэле пакладзем па шарыку марожанага, аформім ўзбітымі сліўкамі.

    Катэгорыя: Дэсерт | Дабавіў: wawkalaki (20.07.2014)
    Праглядаў: 317 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar