Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Стравы з яек

    КАЙЗЕРАЎСКІ АМЛЕТ З ЧАРНІЦАЙ

    -чарніца - 200 г.

    -яйкі - 4 шт.

    -цукар - 1 ст. лыжка

    -мука пшанічная - 0, 5 шклянкі

    -малако - 0,5 шклянкі

    -мёд - 1 ст. лыжка

    -сметанкавае масла - 1 ст. лыжка

    -ванільны цукар - на кончыку нажа

    -цэдра паловы цытрыны

    -гарэлка - 20 мл.

    -соль - па густу

    -цукровая пудра для ўпрыгожвання

     

    З яечных жаўткоў, вадкага мёда, малака і мукі замясіць цеста. Дадаць трохі солі, ванільнага цукру, цэдру і гарэлку. Бялкі двух яйкаў ўзбіць з цукрам у моцную пену і вельмі акуратна ўвесці ў цеста.

    Растапіць на патэльні сметанкавае масла і патушыць у ім чарніцу - зусім трохі, каб ягады сталі бліскучымі. Выліць цеста на ягады і злёгку перамяшаць.

    Выпякаць у духоўцы 10 хвілін пры тэмпературы 200 С і затым яшчэ 10 хвілін пры тэмпературы 160 С. З дапамогай лапаткі падзяліць амлет на 4 часці і, акуратна перавярнуўшы, пакласці на талеркі.

    На талерцы кожны кавалак амлету прысыпаць цукровай пудрай. Асабліва смачна з халодным малаком ці гарачай гарбатай. На ваш густ. Можна ўзяць і іншыя ягады.

    Яны таксама будуць вельмі дарэчы, калі вы вырашылі папесціць сям'ю салодкім амлетам Прыемнага апетыту і зоркасці!

    Катэгорыя: Стравы з яек | Дабавіў: wawkalaki (26.07.2014)
    Праглядаў: 334 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar