Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Стравы з яек

    ПАВЕТРАНЫ АМЛЕТ З ПЕРСІКАМІ І ІМБІРАМ

    -1 слоік (400 г) кансерваваных персікаў,

    -1 ст. л. цукру,

    -дробка сухога імбіра,

    -4 курыных яйкі,

    -3 г. л. сметанкавага масла,

    -1/3 шклянкі раскрышанага імбірнага печыва (прыкладна 5 цэлых печываў).

     

    Персікі нарэзаць тонкімі долькамі. Выкласці іх у невялікую патэльню, пасыпаць цукрам і імбірным парашком. Тушыць, памешваючы, на маленькім агні, да поўнага растварэння цукру. Зачыніць вечкам, захоўваць цёплымі, пакуль не спатрэбяцца.

    Адлучыць бялкі ад жаўткоў, узбіць бялкі ў шчыльную пену, патроху дадаўшы туды чвэрць шклянкі халоднай вады. У іншай місцы ўзбіць жаўткі да стану светла-жоўтай пены.

    Акуратна змяшаць бялкі з жаўткамі. У добра разагрэтай патэльні дыяметрам 24 см растапіць палову масла. Уліць яечную сумесь.

    Смажыць на сярэднім агні 4-5 хвілін, пакуль ніжні бок амлету не стане залацістым. Потым пераставіць патэльню ў духоўку, разагрэтую да 170 С, і запякаць яшчэ 10 хвілін (калі вы выкарыстоўваеце патэльню з ручкай, абгарніце ручку некалькімі пластамі фальгі).

    Вострым нажом зрабіць па цэнтру амлету неглыбокі надрэз ад краю да краю, але не праразаючы яго наскрозь. На адну палову выкласці персікі, пасыпаць іх печывам, апырскаць пакінутым растопленым маслам.

    Пры дапамозе лапатачкі накрыць другой паловай. Перакласці на летнюю талерку і падаць.

    Катэгорыя: Стравы з яек | Дабавіў: wawkalaki (26.07.2014)
    Праглядаў: 322 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar