- слімакі (варана-марожаная паляндвіца) - 300-350 г
- белы хлеб (мякіш, лустачкі) - 2 шт.
- гарчыца - 1 г.л.
- часнык - 1 зубчык
- цытрынавая цэдра - па густу
- мушкатавы арэх - па густу
- чорны перац - па густу
- рэпчатая цыбуля - 1 галоўка
- маянэз - 4-5 ст.л.
- салёны агурок (невялікі) - 1 шт.
- соль - трохі.
Размарожаную паляндвіцу слімака, хлеб і часнык двойчы прапусціць праз мясасечку, ці ж расцерці да гамагеннага стану міксерам. Дадаць вельмі дробна нарэзаны агурок, заправы і рэзкія затаўкі. Затым да добра размешанай сумесі дадаць маянэз. Падаваць у якасці халоднай закускі ці выкарыстоўваць пры вырабе бутэрбродаў
|