Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 3
    Гасцей: 3
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Экзатычная кухня

    СЛІМАКІ ПА-ЛІМУЗЕНСКУ

    - слімакі - 72 шт.

    - грэцкія арэхі (вычышчаныя) – 300 г

    - сметанкавае масла – 200 г

    - часнык - 2 зубчыка

    - соль,

    -перац

    - воцат

    - ржаны хлеб

    - морква - па густу

    - салера - па густу

    - лаўровы ліст - па густу

    - пятрушка - па густу

    - белае сухое віно - 500 мл

    - цыбуля рэпчатая - 2 шт.

     

    Філе слімакоў змясціць у ваду, падкісленую воцатам. Ачысціць адну сярэднюю моркву і 2 цыбуліны, нарэзаць іх, прыгатаваць зеляніну. Слімакоў выняць з падкісленай вады, пакласці у прасторны рондаль, заліць белым віном і вадой так, каб яны былі пакрыты цалкам. Пасаліць, паперчыць, дадаць нарэзаныя моркву і цыбулю, пятрушку і цім’ян і варыць 3 гадзіны. Пакуль слімакі варацца, падрыхтаваць іх ракавіны і "слімаковае" масла

    Катэгорыя: Экзатычная кухня | Дабавіў: wawkalaki (07.07.2014)
    Праглядаў: 254 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar