Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Экзатычная кухня

    СЛІМАКІ ПА-МАТРОСКУ

    - слімакі (паляндвіца) – 500 г

    - масла сметанкавае - 150г

    - цыбуля рэпчатая – 50 г

    - чырвонае віно - 150 мл

    - цыбуля высадак – 500 г

    - грыбы – 250 г

    - араматычная зеляніна - па густу

    - молаты чорны перац - па густу

    - пятрушка - па густу.

     

    Спасераваць цыбулю і ў яе пакласці размарожанае мяса слімака, дадаць солі па густу, чорны перац, чырвонае віно, галоўкі высадкаў цыбулі, апараныя кіпенем і прыпушчаныя з маслам на працягу 10-15 хвілін, а таксама свежыя грыбы, нарэзаныя на 4 часці, даліць 200-300 мл вады. Рондаль накрыць вечкам і паставіць на слабы агонь. Калі вадкасць выкіпіць, дадаць трохі вады ці слімаковага булёна. Прыпускаць яшчэ на працягу 25-30 хвілін. Пасыпаць дробна нарэзанай зелянінай пятрушкі. Падаць гарачымі.

    Катэгорыя: Экзатычная кухня | Дабавіў: wawkalaki (07.07.2014)
    Праглядаў: 286 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar