Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 7
    Гасцей: 7
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Экзатычная кухня

    СЛІМАКІ Ў ЧАСНЫЧНАЙ ПАДЛІЎЦЫ ПА-ФРАНЦУЗСКУ

    - слімакі (паляндвіца) – 100 г

    - сметанкавае масла – 100 г

    - часнык - 3 зубчыка

    - цытрына - 1 шт.

    - пятрушка - 1 пучок

    - кулінарны тлушч

    - соль - па густу

    -молаты чорны перац - па густу.

     

    Размарожаную паляндвіцу слімака падсмажыць на патэльні ў кулінарным тлушчы з даданнем дробкі солі. Асобна прыгатаваць часнычнае масла. Часнык дробна пасекчы або нацерці на тарцы, дбайна размяшаць з размякчаным сметанковым маслам, дробна парэзанай пятрушкай, соллю, чорным перцам і сокам 1 цытрыны. Масла выкласці ў адмысловыя металічныя або фаянсавыя формы з парцыённымі вочкамі, у кожнае вочка пакласці часнычнае масла, зверху дадаць па 1 слімаку і на 3-5 хвілін змясціць у гарачую духоўку. Падаваць гарачымі.

    Катэгорыя: Экзатычная кухня | Дабавіў: wawkalaki (08.07.2014)
    Праглядаў: 281 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar