Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Эратычная кухня

    ПЕЧАНЫЯ БАНАНЫ З ЯЕЧНЫМ СОУСАМ

    -2 банана,

    -4 яйкі,

    -З ст. лыжкі малака,

    -5 г. лыжак цукру,

    -1 г. лыжка топленага сметанкавага масла,

    -1 cт. лыжка лікёру,

    -1 г. лыжка паніровачных сухароў,

    -1 г. лыжка мукі,

    -карыца

     

    Бананы вымыць, ачысціць ад лупіны, вычышчаную мякаць бананаў разрэзаць уздоўж на доўгія лустачкі. 2 гарбатныя лыжкі цукру змяшаць у невялікай ёмістасці з карыцай. Яйкі разбіць, адлучыць жаўткі ад яечнага бялку. Расцерці дабяла яечныя жаўткі з 3 гарбатнымі лыжкамі цукру, а затым, развядучы гарачым малаком і дадаўшы муку і лікёр, старанна ўсё перамяшаць. Прыгатаваны яечны соус нагрэць на вадзяной лазні да загусцення. Доўгія лустачкі бананаў пакласці на патэльню, змазаную топленым сметанкавым маслам і пасыпаную паніровачнымі сухарамі, і запекчы, змясціўшы ў гарачую духоўку. Запечаныя бананы выняць з духоўкі і пасылаць зверху прыгатаванай сумессю цукру з карыцай. Падаць да стала ў гарачым выглядзе, паставіўшы яечны соус побач са стравай у адмысловым соусніку.

    Катэгорыя: Эратычная кухня | Дабавіў: wawkalaki (11.07.2014)
    Праглядаў: 309 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar