Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з субпрадуктаў

    ПІКАНТНЫ ГУЛЯШ З ВЫМЯ З САДАВІНАЙ І ГАРОДНІНАЙ

    -вымя ялавічнае - 1 кг

    -бульба - 4-5 шт

    -гарбуз - 500 г

    -салодкі перац - 1 шт

    -перац чылі - 1 шт

    -цыбуліна буйная - 1 шт

    -груша - 100 г.

    -сліва - 100 г.

    -смятана - 2-3 ст.л.

    -цукар - 1 ст.л.

    -соль

    -прыправы

    -пшанічная мука - 1 ст.л.

    -крухмал - 1 ст.л.

    -масла сметанкавае - 50 г

    Вымя ялавічнае мыем, выразаем ўсё лішняе, рэжым на кавалкі 5х5 см,

    кладзем у чару, заліваем кіпенем, солім.

    Ставім гатавацца, рэжым "Мяса" 0,7б 40 хвілін.

    Пакуль рыхтуецца мяса, чысцім і рэжам гародніну (увогуле, якая ёсць:

    гарбузы і кабачкі і г.д.), галоўнае памер - прыкладна 1 х1 см,

    можна 1,5 х1,5 см. Пажадана перчык чылі, але насенне выдаліць.

    Цыбуліну 1 вялікую ці пару сярэдніх рэжам такімі ж кубікамі,

    кладзем на цыбульныя кубікі муку і крухмал

    і пераціраем іх з вобмешкай. Грушу і сліву рэжам такімі ж кубікамі 1:1.

    Дастаем гатовае вымя, астуджаем, рэжам на такія ж кубікі.

    Пакідаем 50 мл адвара. У яго кладзем бульбачку,

    цыбулю у прысыпцы, далей вымя, далей астатнюю гародніну

    (якая ёсць), соль, прыправы, смятану, садавіну, цукар, масла.

    Пажадана захаваць паслядоўнасць пластоў.

    Зачыняем вечка і клапан. Рэжым "Гародніна" 0,7б 20 хвілін.

    Чакаем спуску ціску, адчыняем, змешваем, пакідаем на 10-15 хвілін.

    Замест смятаны можна ўзяць любы соус.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з субпрадуктаў | Дабавіў: wawkalaki (17.06.2015)
    Праглядаў: 357 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar