Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 2
    Гасцей: 2
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з субпрадуктаў

    ШНІЦАЛЬ БЕРЛІНСКІ

    -500 г каровінага вымя,

    -1 яйка,

    -1 цыбуліна,

    -мука,

    -паніровачныя сухары,

    -тлушч для смажання,

    -4 гарошыны чорнага перцу,

    -гваздзіка - па густу

    -лаўровы ліст - па густу

    -соль - па густу.

    Вымя добра прамыць, заліць халоднай вадой, адварыць і ваду зліць.

    Вымя зноў заліць 2 л кіпячонай вады, дадаць цыбулю, спецыі і соль,

    паставіць на слабы агонь і варыць 4 гадзіны да мяккасці.

    Затым вымя разрабіць на лустачкі, абкачаць у муце, яйку

    і паніровачных сухарах і абсмажыць.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з субпрадуктаў | Дабавіў: wawkalaki (17.06.2015)
    Праглядаў: 303 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar