Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 4
    Гасцей: 4
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з субпрадуктаў

    СМАЖАНАЕ ВЫМЯ

    -вымя – 300 г

    -мука - 1 ст.л.

    -яйка - 2 шт.

    -паніровачныя сухары - 3 ст.л.

    -расліннае сала – 100 г

    - цыбуля рэпчатая - 1 шт.

    -морква - 1 шт.

    -пятрушка - 1 шт.

    -соль - па густу.

    Добра вымытыя вымя, моркву, пятрушку і цыбулю заліць вадой,

    пасаліць і пры невялікім нагрэве варыць 3 гадзіны,

    пакуль вымя не стане зусім мяккім.

    Гатовае астыўшае вымя нарэзаць тонкімі лустачкамі,

    пасыпаць мукой, памачыць у прысоленыя яйкі,

    абкачаць у сухарах і абсмажыць у разагрэтым сале.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з субпрадуктаў | Дабавіў: wawkalaki (17.06.2015)
    Праглядаў: 304 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar