Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з субпрадуктаў

    ВЫМЯ, ТУШАНАЕ З БУЛЬБАЙ

    -вымя – 1 кг

    -сметанкавае масла - 3 ст.л.

    -бульба - 1.5 кг

    - цыбуля рэпчатая - 2 шт.

    -тамат-пюрэ - 2 ст.л.

    -балгарскі перац – 50 г

    -горкі перац (гарошак) - 2 шт.

    -лаўровы лісток - 1 шт.

    -часнык - 2 зубчык.

     

    Вымя наразаюць кавалкамі, прамываюць

    у халоднай падсоленай вадзе і вараць да гатовасці.

    Калі астыне вымя, наразаюць кавалачкамі (па 2 на порцыю),

    смажаць і кладуць на дно сатэйніка, дадаючы частку злёгку

    абсмажанай цыбулі, шаткаванага балгарскага перцу і лаўровы ліст.

    Зверху кладуць абчышчаную бульбу, нарэзаны часнык, высыпаюць

    астатнюю абсмажаную цыбулю, заліваюць булёнам, у якім варылася

    вымя, і тушаць да гатовасці.

    Падаючы на стол, вымя запраўляюць дробна пасечаным часныком.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з субпрадуктаў | Дабавіў: wawkalaki (05.02.2015)
    Праглядаў: 310 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar