Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 4
    Гасцей: 4
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з субпрадуктаў

    ВЫМЯ З ГАРОДНІНАЙ

    -вымя – 500 г

    -морква - 1 шт.

    - цыбуля рэпчатая - 2 шт.

    -салодкі перац (чырвоны) - 1 шт.

    -памідор - 1 шт.

    -смятана - 2 ст.л.

    -мука,

    -тлушч - па густу

    -чорны перац (молаты) - па густу

    -соль - па густу.

     

    Вымя ачысціць ад плёнак і вымачыць на працягу 6-8 гадзін.

    Затым парэзаць на кавалачкі, запаніраваць у муце,

    пасля чаго абсмажыць на тлушчы ці алеі.

    У глыбокі посуд выкласці пластамі: вымя, моркву,

    нацёртую на буйнай тарцы, здробненую рэпчатую цыбулю,

    салодкі перац, нарэзаны саломкай, памідор,

    нарэзаны тонкімі кружочкамі, ізноў вымя і г. д.

    Выкладзеныя вымя і гародніну паперчыць, пасаліць,

    дадаць трохі вады і смятаны.

    Посуд паставіць у духоўку на 40-45 хвілін.

    Падаць да стала ў гарачым выглядзе.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з субпрадуктаў | Дабавіў: wawkalaki (30.01.2015)
    Праглядаў: 326 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar