Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 7
    Гасцей: 7
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя мясныя стравы

    Ў катэгорыі матэрыялаў: 260
    Паказана матэрыялаў: 251-260
    Старонкі: « 1 2 3 4 5 6

    Сартаваць па: Даце · Назову · Рэйтынгу · Каментарам · Праглядам

    Прапусціць праз мясасечку варанае мяса, вяндліну і зеляніну пятрушкі, старанна перамяшаць з тварогавай масай, мякішам хлеба, яйкам, соллю і паніровачнымі сухарамі.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 262 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.06.2014 | Комментарии (0)

    Прапусціць гародніну 2 разы праз мясасечку, змяшаць з мясным фаршам, дадаць яйка, малако, спецыі, пасечаную зеляніну і добра вымесіць.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 246 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.06.2014 | Комментарии (0)

    Яйкі злёгку ўзбіць у місачцы з соллю і перцам.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 317 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.06.2014 | Комментарии (0)

    Вычышчаны часнык варыць у падсоленай вадзе 5 хвілін, затым выняць з рондаля. Маленькія лустачкі вяндліны абсмажыць з дробна нарэзанай цыбуляй у разагрэтым алеі на слабым агні.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 260 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.06.2014 | Комментарии (0)

    Мяса дробна нарэзаць, перасыпаць перцам і дробна нарэзанай цыбуляй, пасаліць па густу і пакінуць на 2-3 гадзіны,

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 281 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.06.2014 | Комментарии (0)

    Цыбулю дробна пасекчы і злёгку абсмажыць на сметанкавым масле. Затым дадаць таматавую пасту, пасаліць, паперчыць, дадаць трохі мяснога булёна (можна дадаць таксама невялікую колькасць вады) і

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 271 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.06.2014 | Комментарии (0)

    У місачцы ўзбіць відэльцам 1 яйка, дробку солі, дробку перцу, 1 сталовую лыжку халоднай вады.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 226 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.06.2014 | Комментарии (0)

    750 г бараніны прапусціць праз мясасечку, пасаліць. Дадаць чорны перац па густу, 2 нацёртыя на тарцы сырыя бульбіны,

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 241 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.06.2014 | Комментарии (0)

    Цыбулю і хлеб дробна пасячэм (можна ў блендары, нават лепш), каб атрымаліся маленькія дробкі і размешваем з астатнімі прадуктамі.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 239 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.06.2014 | Комментарии (0)

    Свіную карэйку разрэжце па шырыні косткі на 8 катлет. Зачысціце костачкі, мякаць, зрэзаўшы пры неабходнасці лішні тлушч, злёгку адбіце.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 273 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.06.2014 | Комментарии (0)