Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя мясныя стравы

    КАБАБІ

    -фарш свінны - 500 г

    -фарш ялавічны - 500 г

    -цыбуля рэпчатая - 800 г

    -яйка - 1 шт.

    -перац пякучы зялёны - 1 струк

    -часнык - 3-4 зубчыка

    -пасціла з ткемалі (тклапі) - 30 г

    -насенне кмена сушонае молатае- 1 г. лыжка,

    -молаты базілік- 1 г. лыжка,

    -мята- 1 г. лыжка,

    -арэгано - 1 г. лыжка,

    -соль

     

    Тклапі здрабніце і развядзіце ў 50-70 мл цёплай вады. Частку цыбулі (500 г) і часнык прапусціце праз мясасечку. Зялёны перац ачысціце ад насення і дробна пасечыце. Свінны і ялавічны фаршы змяшайце, дадайце сырое яйка, сушоныя спецыі і часнычна-цыбульную масу, соль па густу, зялёны перац і тклапі. Старанна перамяшайце фарш, які павінен атрымацца густым. Намачыце рукі халоднай вадой, каб мяса не прыліпала да далоняў, і сфармуйце з фаршу даўгаватыя катлеты даўжынёй 15-20 см. Катлеты можна прыгатаваць двума спосабамі: падсмажыць на патэльні на топленым масле (тлушчы) ці ж на вуглях, нанізаўшы на летнія шампуры. У другім выпадку фарш павінен быць вельмі густым, каб катлеты добра трымаліся на шампурах, а самі шампуры варта нагрэць досыць моцна, каб трохі "абпаліць" фарш. Гатовыя кабабі выкладзіце на талерку і пасыпце дробна сечанай зялёнай цыбуляй. Вакол выкладзіце горкамі нарэзаную кольцамі рэпчатую цыбулю, дробна сечаную зеляніну (пятрушку, кінзу, кроп) і зерне спелага граната

    Катэгорыя: Галоўныя мясныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (28.06.2014)
    Праглядаў: 290 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar