Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя мясныя стравы

    КАТЛЕТА “БЕЛАВЕЖСКАЯ"

    -500 г свініны (карэйкі),

    -60 г кумпяка,

    -80 г зялёнага гарошку,

    -1 цыбуліна,

    -1 ст. лыжка мукі,

    -2 яйкі,

    -3 ст. лыжкі паніровачных сухароў,

    -3 ст. лыжкі топленага масла,

    -соль.

     

    Свіную карэйку (з косткай) нарэзаць кавалкамі так, каб кожны апынуўся з костачкай, адбіць, костачку зачысціць. Прыгатаваць фарш: вяндліну нарэзаць кубікамі, абсмажыць, дадаць пасераваную цыбулю, соль, муку, зялёны гарошак, перамяшаць, абсмажыць і развесці булёнам да атрымання не занадта густой масы. На адбітыя кавалкі карэйкі пакласці фарш, згарнуць іх у выглядзе каўбаскі, намачыць у яйку, запаніраваць у сухарах, затым ізноў у яйку і сухарах. Прыгатаваныя каўбаскі абсмажыць у масле, паставіць у нагрэтую духоўку і давесці да гатовасці. Падаць са смажанай бульбай і марынаванымі грыбамі.

    Катэгорыя: Галоўныя мясныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (28.06.2014)
    Праглядаў: 269 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar