- каўбаса – 300 г
- цыбуля рэпчатая - 2 шт.
- грыбы свежыя – 200 г
- памідоры - 3 шт.
- цыбуля зялёная,
-перац чорны молаты,
-соль - па густу
Каўбасу нарэзаць кружочкамі таўшчынёй 2 см. Рэпчатую цыбулю
нарэзаць чвэртачкамі і абліць кіпенем. Свежыя грыбы (капялюшыкі)
перабраць, прамыць і абсмажыць. Свежыя памідоры нарэзаць
лустачкамі. Падрыхтаваныя прадукты надзець на шампуры, чаргуючы
каўбасу, цыбулю, памідоры, грыбы, і пасаліць. Абсмажыць шашлык
у гарачым тлушчы з усіх бакоў і падаць, пасыпаўшы молатым перцам
і дробна нарэзанай зялёнай цыбуляй.
|