Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя мясныя стравы

    ШАШЛЫКІ СА СВІНЫХ НЫРАК

    -600 г свіных нырак,

    -50 г сметанкавага масла,

    -1 г. лыжка дробна нарэзанай зеляніны пятрушкі,

    -перац,

    -соль - па густу.

    Прамыць і ачысціць ныркі ад плёнкі, не выдаляючы павярхоўнага

    тлушчу. Разрэзаць напалам, у даўжыню, але не да канца.

    Абварыць кіпенем і старанна асушыць ручніком. Надзець на шампур,

    абшмараваць маслам і смажыць над распаленымі вуглямі да гатовасці.

    Зняць з шампураў і пакласці зверху на кожную нырку па кавалачку

    масла, расцёртага, але не дабяла, з вельмі невялікай колькасцю солі,

    молатым перцам і дробна нарэзанай пятрушкай. Падаць гарачым з

    гарнірам са зборнай гародніны і салатай.

    Катэгорыя: Галоўныя мясныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (25.07.2016)
    Праглядаў: 263 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar