Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя мясныя стравы

    ШАШЛЫКІ З БАРАНІНЫ ПА-ЛЕЗГІНСКУ

    -640 г бараніны,

    -80 г рэпчатай цыбулі,

    -600 г памідораў,

    -8 г барбарыса,

    -соль,

    -перац,

    -зеляніна - па густу.

    Мякаць бараніны зачысціць ад грубых сухажылляў і разрэзаць на

    кавалачкі па 30 - 40 г. Пасаліць, пасыпаць перцам, дробна нарэзанай

    цыбуляй, зелянінай, перамяшаць, шчыльна паскладаць у эмаляваны

    посуд і пакінуць на 4 - 6 гадзін на холадзе. Кавалачкі мяса нанізаць на

    шампуры са свежымі памідорамі і кружочкамі рэпчатай цыбулі, смажыць

    над вуглямі 15 - 20 хвілін, паварочваючы шампуры. Падаць у гарачым

    выглядзе на шампурах, да шашлыка асобна пакласці барбарыс і іншую

    зеляніну.

    Катэгорыя: Галоўныя мясныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (29.07.2016)
    Праглядаў: 267 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar