Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя мясныя стравы

    ШАШЛЫКІ З БАРАНІНЫ ПА ТАЦКУ (КЕБАБ)

    -800 г бараніны,

    -200 г рэпчатай цыбулі,

    -40 г воцату,

    -200 г памідораў,

    -зеляніна,

    -перац,

    -соль - па густу.

    Мякаць бараніны нарэзаць на кавалачкі па 30 - 40 г,

    скласці ў эмаляваны посуд, пасаліць, дадаць перац,

    нашаткаваную цыбулю, воцат. Посуд накрыць і паставіць у холад

    на 3 - 4 гадзіны. Гатовае мяса ачысціць ад цыбулі, нанізаць

    на шампуры і смажыць над распаленымі вуглямі.

    Асобна нанізаць на шампуры цыбулю ад марынаду, кружочкі

    ці палоўкі памідораў. Чаргаваць над вуглямі шампуры з мясам

    і гароднінай, смажыць да гатовасці мяса.

    Падаць шашлык на талерцы, вакол пакласці цыбулю

    і памідоры, падсмажаныя на вуглях, і зеляніну.

    Катэгорыя: Галоўныя мясныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (22.07.2016)
    Праглядаў: 293 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar