Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя мясныя стравы

    ШАШЛЫКІ З БАРАНІНЫ ПА-УЗБЕКСКУ

    -840 г бараніны,

    -120 г курдзючнага сала,

    -480 г рэпчатай цыбулі,

    -40 г пшанічнай мукі,

    -6 г аніса,

    -12 мл віннага воцату,

    -6 г молатага чырвонага перцу,

    -зеляніна пятрушкі.

    Мякаць бараніны нарэзаць кавалачкамі па 15 - 20 г,

    скласці ў неакісляючы посуд, дадаць нашаткаваную рэпчатую цыбулю,

    вінны воцат, аніс, чырвоны перац, перамяшаць і, ушчыльніўшы,

    пакінуць у халодным месцы на 3 - 4 гадзіны. Перад смажаннем

    кавалачкі падрыхтаванай такім чынам бараніны нанізаць

    на металічныя шпажкі па 4 - 5 кавалачкаў на адну шпажку

    ўпярэмежку з кружочкамі сырой рэпчатай цыбулі,

    пасыпаць пшанічнай мукой, на канец кожнай шпажкі насадзіць

    па кавалачку курдзючнага сала і смажыць над распаленымі вуглямі.

    Падаць адразу ж пасля смажання на шпажках (3 шпажкі на порцыю).

    У якасці гарніру можна падаць нашаткаваную сырую рэпчатую

    цыбулю і зеляніну пятрушкі.

    Катэгорыя: Галоўныя мясныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (24.07.2016)
    Праглядаў: 257 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar