Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з птушак

    ПЯЧОНКА ГУСІНАЯ З СОУСАМ З АЖЫНЫ

    -гусіная пячонка - 1кг

    - цыбуля рэпчатая - 1 шт.

    -брэндзі - 1 ст. л.

    -партвэйн - 1 ст. л.

    -жэлацін – 10 г

    -шмалец – 100 г

    -соль - па густу

    -перац - па густу

    для соусу:

    -пюрэ са свежай ажыны – 100 г

    -апельсінавы сок - 1 шклянка

    -гваздзічка (молатая) – 5 г

    -белае віно -1/2 шклянка

    -цэдра аднаго апельсіна.

     

    Растапіць тлушч і злёгку падсмажыць на ім цыбулю,

    затым дадаць парэзаную на кавалачкі пячонку і смажыць да гатовасці.

    Выняць, астудзіць.

    Старанна расцерці пячонку з цыбуляй да пюрэпадобнага стану,

    дадаўшы брэндзі, віно, соль, перац.

    Растварыць жэлацін у палове шклянкі гарачай вады і выліць у пюрэ.

    З атрыманай масы сфармаваць цаглінку

    і змясціць у халадзільнік на 24 гадзіны.

    Змяшаць віно і сок, дадаць гваздзіку і пюрэ з ажыны,

    давесці да кіпення, зняць з агню, пакласці цэдру апельсіна.

    Даць настаяцца, працадзіць.

    Падаваць пячонку, парэзаўшы квадратамі таўшчынёй

    прыкладна 2-3 см і паліць соусам.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з птушак | Дабавіў: wawkalaki (14.12.2014)
    Праглядаў: 365 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar