Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з рыбы

    Ў катэгорыі матэрыялаў: 190
    Паказана матэрыялаў: 151-190
    Старонкі: « 1 2 3 4

    Сартаваць па: Даце · Назову · Рэйтынгу · Каментарам · Праглядам

    Філе рыбы нарэжце тоненькімі лустачкамі, спырскайце цытрынавым сокам і пасаліце.

    Галоўныя стравы з рыбы | Просмотров: 197 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.08.2016 | Комментарии (0)

    Рыбу разрэжце на невялікія кавалачкі. Узбіце яйка і памачыце ў яго кавалачкі, абкачайце ў муце і абсмажце на змазанай сметанкавым маслам патэльні.

    Галоўныя стравы з рыбы | Просмотров: 252 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.08.2016 | Комментарии (0)

    Кавалачкі сёмгі, цыбулю і цыбулю –парэю насаджваюць на шампуры, змазваюць маслам і смажаць на грылі.

    Галоўныя стравы з рыбы | Просмотров: 243 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.08.2016 | Комментарии (0)

    Страва рыхтуецца з добра прасушанага, запраўленага спецыямі мінтая.

    Галоўныя стравы з рыбы | Просмотров: 246 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.08.2016 | Комментарии (0)

    Наніжыце на драўляныя шпажкі кубікі ласося і гародніну. Пакладзіце ў марынад прыкладна на 2 гадзіны.

    Галоўныя стравы з рыбы | Просмотров: 280 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.08.2016 | Комментарии (0)

    Смажыцца лешч у духоўцы.

    Галоўныя стравы з рыбы | Просмотров: 252 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.08.2016 | Комментарии (0)

    Рыбу пачысціць, памыць, разрабіць на паляндвіцу, зняць скуру, нарэзаць невялікімі кавалачкамі, пасаліць, пасыпаць перцам, апырскаць воцатам, дадаць цыбулю і перамяшаць.

    Галоўныя стравы з рыбы | Просмотров: 254 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.08.2016 | Комментарии (0)

    Рыбу замарынаваць у цытрынавым соку, у які дададзены соль, перац і зеляніна.

    Галоўныя стравы з рыбы | Просмотров: 280 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.08.2016 | Комментарии (0)

    Рыбу ачысціць, прамыць, пасаліць і паперчыць. Цыбуліну нарэзаць кружочкамі, абсмажыць у масле, дадаць таматавае пюрэ, арэхі, соль, чорны перац, нарэзаную пятрушку і кінзу. Дадаць трохі малака, перамяшаць фарш і напоўніць ім рыбу.

    Галоўныя стравы з рыбы | Просмотров: 269 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.07.2014 | Комментарии (0)

    У рыбы адрэзаць галаву, скрозь атрыманую адтуліну рыбу вытрыбушыць, добранька прамыць, пасаліць, паперчыць і апырскаць цытрынавым сокам. Рэпчатую цыбулю нарэзаць кубікамі, абсмажыць у алеі да залацістага колеру.

    Галоўныя стравы з рыбы | Просмотров: 250 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.07.2014 | Комментарии (0)

    Рыбу ачысціць ад костак, нарэзаць касымі кавалачкамі, кожны кавалачак надрэзаць і нафаршаваць падсмажанымі грыбамі. Скласці кавалкі так, каб цалкам прычыніць фарш, пасаліць, абкачаць у муце, намачыць у яйку і абкачаць у сухарах.

    Галоўныя стравы з рыбы | Просмотров: 270 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.07.2014 | Комментарии (0)

    Рыбу ачысціць, зрабіць разрэз на спіне, выняць косткі, прамыць тушку ўсярэдзіне, напоўніць фаршам, акуратна зашыць, загарнуць у сурвэтку і варыць на рашотцы ў катле на пару. Гатовую рыбу нарэзаць кавалкамі, пакласці на талерку і заліць галандскім соусам.

    Галоўныя стравы з рыбы | Просмотров: 245 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.07.2014 | Комментарии (0)

    У рыбы адрэзаць галаву, скрозь атрыманую адтуліну рыбу вытрыбушыць, добранька прамыць, пасаліць, паперчыць і апырскаць цытрынавым сокам.

    Галоўныя стравы з рыбы | Просмотров: 237 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.07.2014 | Комментарии (0)

    Філе рыбы без скуры і костак нарэзаць стужкамі шырынёй 3-4 см і даўжынёй 20-25 см. Кожную стужку вышмараваць сырой рыбнай масай ці выпусціць яе з папяровай трубачкі.

    Галоўныя стравы з рыбы | Просмотров: 222 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.07.2014 | Комментарии (0)

    Паляндвіцу пачысціць, падкісліць, пасаліць, кожны кавалачак накрыць лустачкай сала, згарнуць трубачкай і добра замацаваць. Паступова падліваючы булён, тушыць у гарачым маргарыне. Падтрымліваць у цёплым стане. Злучыўшы адвар з таматавай пастай, мукой і перцам, прыгатаваць соус.

    Галоўныя стравы з рыбы | Просмотров: 221 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.07.2014 | Комментарии (0)

    Ачысціць ляшча ад лускі, выдаліць вантробы праз жабры, старанна вымыць і пасыпаць соллю. У гатовую рассыпістую грачаную кашу дадаць падсмажаную на смятанкавым масле сечаную рэпчатую цыбулю, крутое сечанае яйка, а для сувязі ўзбітае сырое яйка. Гэтай кашай нафаршаваць падрыхтаванага ляшча, пакласці яго на змазаную маслам бляху, паліць смятанай і пасыпаць сухарамі.

    Галоўныя стравы з рыбы | Просмотров: 220 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.07.2014 | Комментарии (0)

    Ляшча ачысціць ад лускі і вантроб. На спінцы ляшча зрабіць папярочныя надрэзы, пасаліць. Апрацаваную рыбу начыніць сумессю дробна нарэзанага сала, тоўчанага часныку, дробна нарэзанай зеляніны пятрушкі і кропу.

    Галоўныя стравы з рыбы | Просмотров: 227 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.07.2014 | Комментарии (0)

    Ляшчоў сярэдняга памеру чысцяць, выдаляюць жабры, вочы і трыбушаць праз жаберныя крыльцы. Пасля гэтага рыбу добра прамываюць, соляць і фаршуюць грачанай кашай ці квашанай капустай.

    Галоўныя стравы з рыбы | Просмотров: 234 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.07.2014 | Комментарии (0)

    Ачысціць рыбу ад лускі, з галавы выдаліць жабры і вочы, затым разрэзаць пуза і выдаліць усе вантробы. Старанна вымыць усю рыбу ў праточнай вадзе. Разрэзаць усю рыбу на парцыённыя кавалкі шырынёй 5-6 см.

    Галоўныя стравы з рыбы | Просмотров: 217 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.07.2014 | Комментарии (0)

    Карпа ачысціць, абмыць, пасаліць з усіх бакоў. Падсмажыць цыбулю, нарэзаную лустачкамі. Дадаць соль, чорны і чырвоны молаты перац, тоўчаныя арэхі.

    Галоўныя стравы з рыбы | Просмотров: 244 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.07.2014 | Комментарии (0)

    Карпа пачысціць, вытрыбушыць, выдаліць плаўнікі і жабры, нацерці соллю знадворку і знутры. Асобна падрыхтаваць баравікі. Для гэтага іх пачысціць, прамыць, нарэзаць дробнай саломкай і скласці ў рондальчык.

    Галоўныя стравы з рыбы | Просмотров: 239 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.07.2014 | Комментарии (0)

    Рыбу разрэжам на 8 тоўстых лустачак. Цыбулю ачысцім, бланшуем і пакрышым. Паляндвіцу ласося і яйка пасячэм. Бялкі ўзаб'ём у тугую пену.

    Галоўныя стравы з рыбы | Просмотров: 258 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.07.2014 | Комментарии (0)

    Карпа ачысціць, прамыць і пасаліць знутры і знадворку. Падсмажыць цыбулю, нарэзаную кольцамі, у разагрэтым сланечнікавым алеі.

    Галоўныя стравы з рыбы | Просмотров: 235 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.07.2014 | Комментарии (0)

    Камбалу вымыць, абсушыць і паліць цытрынавым сокам. Памідоры ачысціць і нарэзаць кубікамі. Зялёную цыбулю вымыць, пачысціць і дробна пасекчы.

    Галоўныя стравы з рыбы | Просмотров: 259 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.07.2014 | Комментарии (0)

    Спачатку рыхтуем рыбу (з вечара ці за 5 гадзін да вячэры). Гарбушу надразаем па брушку, поруч галавы і хваста надразаем костачкі і выварочваем, пакідаючы толькі хвост, галаву і скурку. З галавы выдаліць жабры.

    Галоўныя стравы з рыбы | Просмотров: 248 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.07.2014 | Комментарии (0)

    Мяса вугра адлучыць ад костак, дробна нарэзаць, змяшаць з сухарамі, пасераванай цыбуляй і пятрушкай.

    Галоўныя стравы з рыбы | Просмотров: 213 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.07.2014 | Комментарии (0)

    Разрабіць рыбу, паперчыць, пасаліць, зрабіць некалькі неглыбокіх надрэзаў нажом папярок спіны, у надрэзы ўкласці па палове долькі (можна і цэлую) часныку.

    Галоўныя стравы з рыбы | Просмотров: 221 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.07.2014 | Комментарии (0)

    Рыбу розных відаў разабраць на паляндвіцу без костак і нарэзаць кавалкамі. Салёныя агуркі ачысціць ад скуркі і насення і нарэзаць кавалачкамі. Ачысціць і нарэзаць кубікамі моркву, рэпу і карані пятрушкі.

    Галоўныя стравы з рыбы | Просмотров: 254 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.07.2014 | Комментарии (0)

    У рондаль уліць летнюю да 30°С ваду, дадаць папярэдне разведзеныя ў вадзе дрожджы, цукар, соль, муку і замясіць цеста. Зачыніць вечкам і паставіць на 2-3 гадзіны для закісання.

    Галоўныя стравы з рыбы | Просмотров: 213 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.07.2014 | Комментарии (0)

    Падрыхтаваную рыбу нарэзаць парцыённымі кавалкамі, пасаліць, паперчыць, запаніраваць у муце і абсмажыць абапал у раслінным алеі.

    Галоўныя стравы з рыбы | Просмотров: 214 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.07.2014 | Комментарии (0)

    Паравую рыбу лепш за ўсё рыхтаваць у адмысловым катле з рашоткай, якая адлучае прыкладна чвэрць яго аб'ёму.

    Галоўныя стравы з рыбы | Просмотров: 221 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.07.2014 | Комментарии (0)

    1. Разагрэць пліту да 190 С/375F.

    2. Паляндвіцу рыбы вымыць, выцерці папяровым ручніком.

    Галоўныя стравы з рыбы | Просмотров: 216 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.07.2014 | Комментарии (0)

    Асетрыну апусціць у кіпень на 3-5 хвілін, выняць, зняць луску, пакласці ў рондаль, дадаць агурочны расол, ваду, соль, цыбулю, пятрушку і салеру, зачыніць вечкам і тушыць ва ўмерана нагрэтай духоўцы на працягу 30 хвілін да гатовасці.

    Галоўныя стравы з рыбы | Просмотров: 296 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.07.2014 | Комментарии (0)

    Пакладзіце рыбную паляндвіцу ў шкляную форму для пірага. Натрыце яе з усіх бакоў часныком і аліўкавым алеем. Пакіньце на 20 хвілін. Абрэжце фенхель і выдаліце патоўшчаныя сцеблы. Пакіньце некалькі лісця для ўпрыгожвання. Нарэжце цыбуліну фенхеля ўздоўж на палоскі шырынёй 1/2 дзюйма.

    Галоўныя стравы з рыбы | Просмотров: 224 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.07.2014 | Комментарии (0)

    Рыбны фарш змяшаць з бланшыраванай здробненай крапівай або крапіўным парашком, дадаць яйка, нарэзаную цыбулю, перац, соль, змяшаць.

    Галоўныя стравы з рыбы | Просмотров: 247 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.07.2014 | Комментарии (0)

    Селядзец вымачыць у вадзе або малацэ, аддзяліць мякаць ад костак, прапусціць праз мясарубку разам з цыбуляй і часнаком. У фарш дадаць працёрты тварог (яго таксама можна прапусціць праз мясарубку), трошкі перцу, яйкі, старанна перамяшаць.

    Галоўныя стравы з рыбы | Просмотров: 199 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.07.2014 | Комментарии (0)

    Булку намачыць у малацэ, адціснуць, падсмажыць нарэзаную кружкамі цыбулю. Рыбнае філе, булку і цыбулю прапусціць два разы праз мясарубку, дадаць соль, яйка, перац, старанна вымешаць, каб атрымалася пышная маса.

    Галоўныя стравы з рыбы | Просмотров: 247 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.07.2014 | Комментарии (0)

    Для гэтай стравы звычайна выкарыстоўваюць рыбу нетлустых парод: траску, хек. Чэрствы пшанічны хлеб разрэзаць на кавалкі і адмачыць у малацэ.

    Галоўныя стравы з рыбы | Просмотров: 263 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.06.2014 | Комментарии (0)

    Рыбу раскрыжоўваем на паляндвіцу, прапускаем з цыбуляй праз мясасечку, солім і добра змешваем.

    Галоўныя стравы з рыбы | Просмотров: 255 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.06.2014 | Комментарии (0)

    Адварыце і пачысціце крэветкі. Дробна пасечыце зялёную цыбулю, затым цыбулю і крэветкі абсмажце, дадайце да іх сечаныя вараныя яйкі, паніровачныя сухары, цытрынавы сок, соль, добра перамяшайце.

    Галоўныя стравы з рыбы | Просмотров: 227 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.06.2014 | Комментарии (0)