Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з рыбы

    АСЯТРЫНА, СМАЖАНАЯ НА РАЖНЕ

    -асятрына – 450 г

    - алей ці сметанкавае масла – 45 г

    -памідоры – 300 г

    - цыбуля рэпчатая – 60 г

    - цыбуля зялёная – 90 г

    -цытрына - 1/2 шт.

    -перац молаты - па густу

    -соль - па густу.

    Філе без скуры і костак нарэзаць роўнымі кавалачкамі, надзець на

    металічную шпажку, пасыпаць соллю, перцам, вышмараваць маслам

    і смажыць над распаленымі вуглямі (без полымя) 10 хвілін, паліваючы

    тлушчам. Гатовую рыбу зняць са шпажка і пакласці на талерку.

    Гарніраваць памідорамі, кольцамі рэпчатай цыбулі, палоскамі зялёнай

    цыбулі даўжынёй 4- 5 см, цытрынай.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з рыбы | Дабавіў: wawkalaki (02.12.2016)
    Праглядаў: 24 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar