Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з рыбы

    ПАЛТУС З ГАРОДНІНАЙ НА ШПАЖКАХ

    -палтус (паляндвіца) – 600 г

    - цыбуля рэпчатая – 250 г

    -шампіньёны – 250 г

    -памідоры – 200 г

    -перац салодкі – 150 г

    - алей - 50 мл

    -каляндра (молатая) – 5 г

    -кмен молаты – 5 г

    -цытрына - 1 шт.

    -кроп (зеляніна) - 1/2 пучок

    -пятрушка (зеляніна) - 1/2 пучок

    -соль - па густу

    -перац - па густу.

    Філе палтуса мыюць у халоднай вадзе, наразаюць невялікімі

    лустачкамі і ўкладваюць у эмаляваную ёмістасць. Сок, выціснуты з

    цытрыны, змешваюць з алеем, соллю, молатым перцам, каляндрай,

    кменам, заліваюць атрыманым марынадам рыбу і вытрымліваюць яе

    ў прахалодным месцы на працягу 1-2 гадзін. Грыбы старанна мыюць і

    наразаюць лустачкамі. Цыбулю чысцяць, мыюць і наразаюць кольцамі.

    Памідоры мыюць і разразаюць на 4 часці. Перац чысцяць, мыюць і

    наразаюць кубікамі. Рыбу, грыбы і гародніну ўпярэмежку нанізваюць

    на драўляныя шпажкі, кладуць на рашотку і смажаць над распаленымі

    вуглямі, перыядычна апырскваючы марынадам. Гатовую страву

    падаюць да стала, упрыгожыўшы галінкамі пятрушкі і кропу.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з рыбы | Дабавіў: wawkalaki (02.12.2016)
    Праглядаў: 419 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar