Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з рыбы

    ПІКАНТНЫЯ ШАШЛЫЧКІ СА СКУМБРЫІ

    -соль - па густу

    -перац чырвоны (молаты) - па густу

    -соевы соус - 4-5 ст.л.

    -кроп ці пятрушка (зеляніна) - 2 ст.л.

    - цыбуля рэпчатая - 1 шт.

    -сала (вэнджанае) – 300 г

    -бульба (буйная) - 3 шт.

    -скумбрыя (паляндвіца) – 400 г

    - алей

    -гарчыца - па густу.

    Сала нарэзаць тонкімі палоскамі. Бульбу, ачысціўшы, разрэзаць на

    чвэртачкі. Дробна нарэзаць цыбулю і зеляніну кропу. Паляндвіцу

    скумбрыі нарэзаць тонкімі доўгімі лустачкамі. Вышмараваць паляндвіцу

    скумбрыі гарчыцай, зверху пасыпаць цыбуляй і зелянінай. Рыбу і сала

    згарнуць трубачкамі. Нанізаць на шпажкі па чарзе: сала, бульбачка,

    сала, рыба, сала, бульбачка, сала, рыба, сала, бульбачка, сала.

    Прыгатаваныя шашлычкі выкласці ў глыбокую форму. Пасаліўшы і

    паперчыўшы, злёгку вышмараваць алеем і пасыпаць рэшткамі цыбулі

    і зеляніны. Паліць шашлычкі соевым соусам і адправіць у духоўку.

    Запякаць шашлычкі пры 180 С каля 25 хвілін. Затым шашлычкі

    перавярнуць, паліць вылучыўшымся сокам і вярнуць у духоўку.

    Запякаць пікантныя шашлычкі са скумбрыі яшчэ каля 15 хвілін да

    гатовасці.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з рыбы | Дабавіў: wawkalaki (02.12.2016)
    Праглядаў: 397 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar