Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з рыбы

    РЫБА НА КАСТРЫ

    -рыба

    Рыбу загарнуць у ліст лопуха (можна ў фальгу ці белую паперу, але

    паперу трэба будзе завільгатнець), і закапаць у гарачы попел вогнішча.

    Зверху зноў развесці невялікае вогнішча. Час падрыхтоўкі залежыць

    ад памераў рыбы і стану вуглёў (яны павінны быць гарачэй, чым для

    шашлыка, прыкладна як для печанай бульбачкі) - звычайна ад 5 да 10

    хвілін. Затым вуглі разграбаюцца, пакет выцягваецца, разгортваецца,

    луска застаецца прыліплай да паперы і перад вамі рыба, прыгатаваная

    ва ўласным соку. Вельмі рэкамендуецца аматарам зімовай рыбалкі.

    Можна, дарэчы, і бульбачку адначасова ў попел пакідаць - будзе гарнір

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з рыбы | Дабавіў: wawkalaki (02.12.2016)
    Праглядаў: 55 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar