Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з рыбы

    РЫБНЫ ШАШЛЫК У ЁГУРЦЕ

    -паляндвіцы рыбы белай - 0.5 шт.

    -ёгурт нетлусты белы - 1 шклянка

    -бульба адвараная - 300 г

    -куркума - 2 г. лыжкі

    -перац белы молаты - па густу

    -корань імбіра - 1 шт.

    -часнык - 2 зубчыка

    -перац чылі -1 шт.

    -мята - па густу

    -соль - па густу

    Рыбу нарэзаць буйнымі кавалкамі. Зрабіць запраўку. Пачысціць і

    нацерці корань імбіра. Здрабніць часнык. Змяшаць ёгурт, імбір, соль,

    перац, куркуму і часнык. Вышмараваць рыбу і пакінуць марынавацца

    на 30 хвілін. Нанізаць рыбу і вараную бульбу на шампуры. Абсмажыць,

    рэгулярна паварочваючы, з усіх бакоў. Пасыпаць гатовы шашлык

    сечанай мятай.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з рыбы | Дабавіў: wawkalaki (02.12.2016)
    Праглядаў: 50 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar