Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з рыбы

    ШАШЛЫК ПА-КАРСІКАНСКУ

    -рыба марская - 800 г

    -цыбуля рэпчатая - 2 галоўкі

    -часнык - 2 зубчыка

    -памідоры - 2 шт.

    -перац балгарскі - 2 шт.

    -яйкі - 2 шт.

    -булён - 1 кубік

    -віно белае - 0.5 шклянкі

    -алей аліўкавы - 3 ст. лыжкі

    -зеляніна пятрушкі - 50 г

    -зеляніна кінзы - 50 г

    -зеляніна эстрагону - 50 г

    -гваздзіка - па густу

    -шафран - па густу

    -перац - па густу

    -соль - па густу

    Рыхтуецца ў мікрахвалевай печы. Нарэжце цыбулю кольцамі,

    выдушыце праз часнычніцу часнык, дадайце алей, шафран,

    гваздзічку, перац, соль і пастаўце на павольны агонь. Дробна

    парэжце памідоры і перац, пакладзіце да цыбулі і тушыце

    10 хвілін. Адварыце яйкі, адлучыце жаўткі ад бялкоў і

    разатрыце іх, паступова дадаючы булён, віно і спецыі.

    Злучыце гэту сумесь з гароднінай. Рыбу разрэжце на невялікія

    кавалкі, абсушыце, апусціце ў соус і варыце да гатовасці.

    Гатовыя кавалачкі наніжыце на шпажкі, перамяжоўваючы іх

    цыбуляй і бялком, нарэзанымі кольцамі. Хораша раскладзіце

    шпажкі на талерцы і пасыпце рыбу зелянінай пятрушкі, кінзы,

    эстрагону. Шашлык ужывайце ў гарачым выглядзе. Гэту страву

    вы можаце прыгатаваць і ў мікрахвалевай печы. Для гэтага

    спачатку патушыце гародніну ў парцалянавай місцы. Затым

    змесціце ў яе падрыхтаваную рыбу і заліце ўсё булёнам,

    змяшаным з віном і рэзкімі затаўкамі. Тушыце страву 6-7 хвілін.

    Гатовыя кавалкі рыбы таксама надзеньце на шпажкі,

    перамяжоўваючы іх цыбуляй і бялком. Страву пасыпце зелянінай.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з рыбы | Дабавіў: wawkalaki (30.11.2016)
    Праглядаў: 34 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar