Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з рыбы

    ШАШЛЫК ПА-ЎСХОДНЯМУ З ЛАСОСЯ

    -ласось - 600 г

    -цыбуля - 2 шт.

    -перац духмяны чорны - 20 г

    -цытрына - 3 шт.

    -перац салодкі - 1 шт.

    -грыбы белыя - 5 шт.

    -соль - па густу

    Рыбную паляндвіцу нарэжце на кубікі сярэдняй велічыні, натрыце

    соллю і пакіньце на 20-30 хвілін. Затым дадайце туды дробна

    нарэзаную цыбуліну, духмяны перац і заліце цытрынавым сокам.

    Можна пакласці і такія спецыі, як шафран, маяран, базілік і іншую

    духмяную траву. Пасля гэтага добра перамяшайце, шчыльна зачыніце

    вечкам і пакіньце ў халадзільніку на 3-7 гадзін. Грыбы і салодкі перац

    парэжце на кавалачкі па 2,5-3 см, а цыбуліну - кольцамі. Насадзіце

    кавалачкі рыбы, гародніны і грыбоў на шампур. Падсмажвайце на

    вуглях ці на грылі прыблізна 10 хвілін. Паварочваючы шампур,

    палівайце шашлык пакінутым марынадам. Пазнаць, калі шашлык

    будзе гатовы, можна па такой прыкмеце: рыба павінна стаць

    непразрыстай і лёгка падзяляцца на пласты. Да рыбнага шашлыка

    падайце адвараны рыс, бульбу, гароднінную салату. Дарэчы

    прыйдуцца і падсмажаныя кавалачкі хлеба.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з рыбы | Дабавіў: wawkalaki (30.11.2016)
    Праглядаў: 46 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar