Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з рыбы

    ШАШЛЫК СА СКУМБРЫІ

    -скумбрыя - 1 кг

    -часнык - 8 зубчыкаў

    -воцат - 4 ст.л.

    -алей - 4 ст.л.

    -цукар - 1 ст.л.

    -соль - па густу

    -чорны перац (молаты) - па густу

    -чылі

    - перац (молаты) - па густу.

    Скумбрыю вытрыбушыць, абрэзаць галаву, хвост і плаўнікі.

    Затым нацерці спецыямі ўсярэдзіне і знадворку. Для марынаду

    часнык, ачысціўшы, здрабніць і змяшаць з воцатам, цукрам і

    алеем. Абшмараваць рыбу прыгатаваным марынадам і даць

    пастаяць 1 гадзіну, перыядычна яе перагортваючы. Затым

    нанізаць рыбу на шампур і запякаць на працягу 15 хвілін, увесь

    час перагортваючы з аднаго боку на другі. Гатовы шашлык са

    скумбрыі падаваць са свежай гароднінай.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з рыбы | Дабавіў: wawkalaki (30.11.2016)
    Праглядаў: 30 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar