Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 2
    Гасцей: 2
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з рыбы

    ШАШЛЫК З АСЕТРА З ФРУКТОВА-ВІННЫМ СОУСАМ

    -асятрына - 1 кг

    -віно белае сухое - 3-3.5 шклянкі

    -воцат - 1-2 г. лыжкі

    -джэм з белай парэчкі - 3 ст. лыжкі

    -ці джэм з агрэста - 3 ст. лыжкі

    -цыбуля зялёная - 1 пучок

    -гарчыца - 1 г. лыжка

    -цэдра цытрыны -1 г. лыжка

    -ці цэдра апельсінавая -1 г. лыжка

    -сок цытрынавы -2-3 ст. лыжкі

    -перац чырвоны молаты салодкі - 1 дробка

    Рыбу замачыце ў белым сухім віне з даданнем сталовага воцату на

    2-3 гадзіны. Пакуль рыба вымочваецца, займіцеся падрыхтоўкай соусу.

    Для соусу да белага сухога віна дадайце джэм, здробненую зялёную

    цыбулю і апельсінавую ці цытрынавую цэдру. Затым пакладзіце

    гарчыцу, дробку молатага салодкага чырвонага перцу і ўліце

    цытрынавы сок. Сумесь пастаўце на агонь, давядзіце да кіпення і

    адразу зніміце з агню. Астудзіце. Кавалачкі асетра наніжыце на

    шпажкі і смажце над распаленымі вуглямі 15-20 хвілін, увесь час

    перагортваючы і паліваючы рыбу пакінутым марынадам. Да гатовага

    шашлыка асобна падайце халодны фруктова-вінны соус.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з рыбы | Дабавіў: wawkalaki (10.12.2016)
    Праглядаў: 460 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar