Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з рыбы

    ШАШЛЫК З АСЯТРЫНЫ Ў АДМЫСЛОВЫМ СОУСЕ

    -асятрына - 1-1.5 кг

    -воцат - 1 шклянка

    -вада - 1 шклянка

    -алей - 2-3 ст. лыжкі

    -мука - 1 ст. лыжка

    -часнык - 3-4 зубчыка

    -сок цытрынавы - 1-2 ст. лыжкі

    -корань імбіра - па густу

    Для марынаду закіпеціце сумесь з роўных частак вады і воцату,

    пасаліце і сварыце ў ёй корань імбіра. Зніміце з агню і дайце яму

    астыць. У зусім халодным марынадзе замачыце вычышчаную і

    прамытую асятрыну на 4-5 гадзін. Пакуль асятрына замочваецца,

    прыгатуйце соус. У алеі пасмажце 1 ст. л. мукі і дадайце марынад.

    Запраўце соус невялікай колькасцю тоўчанага часныку з цытрынавым

    сокам ці воцатам. Затым варыце яго 5-6 хвілін. Вымачаную рыбу

    наніжыце на шпажкі па 3-4 кавалачка. Смажце датуль, пакуль рыба

    пакрыецца залацістай скарыначкай. Каб асятрына не падсохла, а

    зверху засталася такой жа сакавітай, як і ўсярэдзіне, яе можна

    перыядычна апырскваць цытрынавым сокам. Гатовую асятрыну

    падавайце на стол разам з астыўшым соусам.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з рыбы | Дабавіў: wawkalaki (10.12.2016)
    Праглядаў: 37 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar