Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з рыбы

    ШАШЛЫК З АСЯТРЫНЫ З АДМЫСЛОВАЙ САЛАТАЙ

    -асятрына - 1 кг

    -цытрына - 1 шт.

    -соль - па густу

    -дзьмухавец лісце - 300 г

    -манга - 1 шт.

    -пятрушка - 1 пучок

    -базілік - 1 пучок

    -мята - 1 пучок

    -цыбуля-шалот - 2 пучка

    -мёд - 1 г. лыжка

    -воцат на траве - 1 ст. лыжка

    -алей лапуховы - 3 ст. лыжкі

    -перац - па густу

    Вычышчаную і прамытую рыбу злёгку натрыце соллю, паліце

    цытрынавым сокам. Пакіньце на 1,5-2 гадзіны, каб рыба прапіталася.

    За гэты час прыгатуйце адмысловую салату - з дзьмухаўцоў і манга,

    далікатны густ якога як нельга лепш падыдзе да шашлыка з асятрыны.

    Адрэжце жоўтыя канчаткі лісцяў дзьмухаўца, млявае лісце выдаліце.

    Ачысціце манга ад лупіны. Зрэжце мякаць вакол костачкі, нарэжце

    кубікамі. Каб прыгатаваць соус да салаты, нарэжце зеляніну, і цыбулю-

    шалот. Мёд змяшайце з воцатам. Дадайце цыбулю-шалот, сечаную

    зеляніну, соль, перац і алей. Лісце дзьмухаўца раскладзіце на талерцы,

    зверху выкладзіце кавалачкі манга. Паліце ўсё гэта соусам і можаце

    падаваць на стол. Салату можна ўпрыгожыць кветкамі базіліка.

    Прапітаўшыйся шашлык насячыце на шпажкі, трохі адціскаючы, каб

    лішкі марынаду засталіся ў посудзе. Абсмажвайце асятрыну па чарзе

    з кожнага боку, апырскваючы пакінутым марынадам, каб рыба не

    падсохла.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з рыбы | Дабавіў: wawkalaki (10.12.2016)
    Праглядаў: 37 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar