Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з рыбы

    ШАШЛЫК З АСЯТРЫНЫ З ЦЫБУЛЬНЫМ СОУСАМ

    -рыба – 600 г

    -пятрушка (корань) - 1 шт.

    -салера (корань) - 1 шт.

    - цыбуля -парэя- 1 шт.

    - цыбуля рэпчатая - 1 шт.

    -шампіньёны - 8 шт.

    -лаўровы ліст - па густу

    -перац чорны (гарошак) - 3 шт.

    -мука - 1 ст.л.

    -масла сметанкавае - 2-3 ст.л.

    -соль - па густу

    -памідоры - 2 шт.

    Асятрыну нарэзаць парцыённымі кавалкамі і заліць невялікай

    колькасцю гарачай вады. Дадаць соль, карэнні і адварыць рыбу

    да гатовасці на слабым агні. Пакуль рыба рыхтуецца, дробна

    нарэзаць цыбулю і грыбы. Выкласці цыбулю з грыбамі ў патэльню

    з разагрэтым алеем і абсмажыць да мяккасці. Дадаць лаўровы ліст,

    перац і працэджаны булён, у якім рыхтавалася рыба. Давесці да

    кіпення і варыць ўсё разам 10 хвілін. Тым часам муку абсмажыць

    на алеі да светла-карычневага адцення. Ўвесці муку ў соус і

    рыхтаваць на слабым агні яшчэ 15 хвілін. Зняўшы з агню,

    пасаліць соус па густу. Пакласці адвараную асятрыну ў глыбокую

    бляху, паліць цыбульным соусам з грыбамі і апырскаць растопленым

    маслам. Адправіць рыбу ў духоўку і запякаць 15-20 хвілін. Злёгку

    астудзіўшы, нанізаць кавалкі асятрыны на шпажкі, чаргуючы з

    лустачкамі памідораў. Паліванне цыбульным соусам з грыбамі,

    падаваць шашлык з асятрыны на стол.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з рыбы | Дабавіў: wawkalaki (09.12.2016)
    Праглядаў: 432 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar