Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з рыбы

    ШАШЛЫК З АСЯТРЫНЫ З КАРЫЧНЕВЫМ СОУСАМ І АДМЫСЛОВАЙ САЛАТАЙ

    -асятрына - 1 кг

    -віно белае сухое - 2-3 шклянкі

    -воцат - 2 ст. лыжкі

    -булён - 500 г

    -морква - 1 шт.

    -корань пятрушкі - 1 шт.

    -цыбуля - 1 шт.

    -мука - 1 ст. лыжка

    -маргарын - 1 ст. лыжка

    -лаўровы ліст - па густу

    -перац духмяны гарошкам - па густу

    -соль - па густу

    -цыбуля-парэя. сцеблы - 4-5 шт.

    -масліны без костачак - 8-10 шт.

    -ці алівы без костачак - 8-10 шт.

    -яйкі - 1 шт.

    -алей - 3 ст. лыжкі

    -сок цытрынавы - 3 ст. лыжкі

    Асятрыну разрэжце на сярэднія кавалачкі аднолькавага памеру.

    Замарынуйце ў белым сухім віне з воцатам. Рыбу папярэдне

    натрыце соллю і апырскайце цытрынавым сокам. Дайце паляжаць

    у марынадзе 1,5-2 гадзіны. У разагрэтым маргарыне абсмажце

    здробнены корань пятрушкі, увядзіце муку і яшчэ раз абсмажце.

    Затым, памешваючы, ўліце тонкім струменьчыкам булён. Дадайце

    лаўровы ліст і перац, варыце 15 хвілін. Гатовы соус працэдзіце і

    пасаліце па густу. Нарэжце сцеблы цыбулі-парэі кавалачкамі

    даўжынёй 3-4 см, пакладзіце іх у падсоленую ваду і варыце,

    пакуль яны не стануць мяккімі. Адкіньце на сіта і пакладзіце на

    талерку. Зверху выкладзіце масліны ці алівы. Салату пасыпце

    дробна нарэзаным яйкам. Запраўце сланечнікавым алеем,

    цытрынавым сокам і 2 ст. л. адвара цыбулі-парэі. Перад падачай

    на стол пасыпце дробна нарэзанай зелянінай пятрушкі і ўпрыгожце

    лустачкамі цытрыны. Шашлык рыхтуйце 20 хвілін, падавайце

    на стол разам з карычневым соусам і салатай.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з рыбы | Дабавіў: wawkalaki (09.12.2016)
    Праглядаў: 46 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar