Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з рыбы

    ШАШЛЫК З БЯЛУГІ З ГАЛАНДСКІМ СОУСАМ І САЛАТАЙ СА ШПІНАТУ

    -бялуга - 1 кг

    -цытрына - 1 шт.

    -віно белае сухое - 1 шклянка

    -воцат - 3 ст. лыжкі

    -соль - па густу

    -масла сметанкавае - 250 г

    -яйкі - 6 шт.

    -сок цытрынавы - па густу

    -вада - па густу

    -шпінат, лісце- па густу

    -цыбуля зялёная, сцеблы - 3-4 шт.

    -малако кіслае - 0.5 шклянкі

    -алей - 2-3 ст. лыжкі

    Бялугу разрэжце на невялікія кавалачкі, натрыце соллю і апырскайце

    цытрынавым сокам. Рыбу марынуйце ў белым сухім віне з воцатам не

    больш за 2 гадзіны. Рыхтуйце не больш за 30 хвілін, перыядычна

    апырскваючы яе цытрынавым сокам. Узбіце 5 яечных жаўткоў і

    змесціце іх на вадзяную лазню. Дадайце кавалачкі масла,

    бесперапынна памешвайце, пакуль соус не пачне гусцець. Увядзіце

    соль, цытрынавы сок ці воцат і па жаданні можаце дадаць карыцы.

    Лісце шпінату добра прамыйце, нарэжце палоскамі і пакладзіце на

    талерку. Ачысціце сцеблы зялёнай цыбулі, дробна нарэжце і дадайце

    да шпінату. Добра ўзбіце кіслае малако з алеем, цытрынавым сокам.

    Дадайце дробна нарэзанае яйка і зеляніну пятрушкі, соль і чорны

    перац па густу. Прыгатаванай сумессю запраўце салату і ўпрыгожце

    яе звараным укрутую яйкам, нарэзаным кружочкамі, і маслінамі.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з рыбы | Дабавіў: wawkalaki (01.12.2016)
    Праглядаў: 46 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar