Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з рыбы

    ШАШЛЫК З КІТОВАГА МЯСА

    -мяса кітовае – 2000 г

    -сала-шпік – 500 г

    - цыбуля рэпчатая - 4 шт.

    -цытрына - 1 шт. ці воцат 3%-вы – 15 г

    -перац чорны молаты - па густу

    -соль.

    Кітовае мяса нарэзаць кавалачкамі, скласці ў эмаляваны рондаль,

    пасаліць, пасыпаць чорным молатым перцам, дадаць дробна

    нарэзаную рэпчатую цыбулю, зеляніну пятрушкі, воцат ці цытрынавую

    кіслату і перамяшаць. Рондаль накрыць вечкам і паставіць на 4 гадзіны

    ў халоднае месца. Марынованыя кавалкі мяса надзець на металічны

    ражон упярэмежку з нарэзаным кавалкамі салам. Смажыць шашлык

    на патэльні, перыядычна паварочваючы ражон, каб мяса прасмажылася

    раўнамерна. Падаваць з марынаванай садавінай, зялёнай цыбуляй,

    лустачкамі цытрыны.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з рыбы | Дабавіў: wawkalaki (01.12.2016)
    Праглядаў: 51 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar