Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з рыбы

    ШАШЛЫК З МЕЧ-РЫБЫ

    -рыба меч - 750 г

    -соль - 1 ст. лыжка

    -сок цытрыны - 1 ст. лыжка

    -алей аліўкавы - 1 ст. лыжка

    -сок цыбулі - 1 ст. лыжка

    -перац чырвоны - 1 г. лыжка

    -лаўровы ліст - 10-12 шт.

    Соус:

    -сок цытрыны вялікай - 1 шт.

    -алей аліўкавы - 0.5 шклянкі

    -пятрушка - 0.5 пучка

    Нарэжце меч рыбу кавалачкамі велічынёй з запалкавы скрынак,

    пакладзіце ў міску, пасаліце, дадайце перац, сок цытрыны, аліўкавы

    алей, сок цыбулі і лаўровыя лісты. Вельмі добра змяшайце. Міску

    пастаўце ў халадзільнік на 5-6 гадзін. Кавалачкі меч-рыбы наніжыце

    на шампуры. Смажце на вуглях з кожнага боку 5-6 хвілін, змазваючы

    рыбу, час ад часу рыбным марынадам шчотачкай. Прамежкі паміж

    рыбай на шампурах можаце ўпрыгожыць кавалачкамі цытрыны,

    струковага перцу, памідорам, цыбуляй на сваё меркаванне. Да рыбы

    падаецца соус, нарэзаная пятрушка, змяшаная з аліўкавым алеем

    і сокам цытрыны, а таксама бульба фры і зялёная салата.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з рыбы | Дабавіў: wawkalaki (10.12.2016)
    Праглядаў: 23 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar