Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з рыбы

    ШАШЛЫК З НАРВЕЖСКАГА СЕЛЯДЦА

    -8 шт. паляндвіцы свежамарожанага нарвежскага селядца

    Для соусу:

    -50 г аліў

    -1 карнішон

    -1 ст. л. каперсаў

    -1/4 зубчыка часныку

    -1 ст.л. здробненай свежай пятрушкі

    -3 ст.л. аліўкавага алею

    -1 цытрына

    -соль - па густу

    -перац - па густу

    Для падрыхтоўкі соусу дробна нарэзаць алівы, карнішоны, каперсы,

    часнык і змяшаць з аліўкавым алеем і пятрушкай. Паляндвіцу селядца

    размарозіць, разрэзаць уздоўж і лустачкі нанізаць на драўляныя

    шпажкі. Пасаліць, паперчыць і абсмажыць па хвіліне з кожнага боку.

    Шашлык пасыпаць зверху цёртай цэдрай цытрыны і паліць соусам.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з рыбы | Дабавіў: wawkalaki (11.12.2016)
    Праглядаў: 21 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar