Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з рыбы

    ШАШЛЫК З РАЧНОЙ РЫБЫ

    -рыба (паляндвіца) – 500 г

    -цыбуля рэпчатая - 2

    -шпік – 100 г

    -алей - 2 ст. л.

    -3%-вы воцат - 1-2 ст. л.

    -соль

    -спецыі - па густу.

    Рыбу раскрыжоўваюць на паляндвіцу са скурай без костак, наразаюць

    кубікамі масай 30-40 г і марынуюць іх на працягу 1 -2 гадзін, дадаўшы

    воцат ці цытрынавую кіслату, соль, перац і нарэзаную кольцамі

    рэпчатую цыбулю. Шпік наразаюць тонкімі лустачкамі. На шпажкі,

    чаргуючы, нанізваюць кавалачкі рыбы, сала і кружочкі цыбулі і

    абсмажваюць на патэльні, паварочваючы шпажкі, на працягу 15-20

    хвілін. Абсмажаны шашлык ставяць у духоўку і дасмажваюць да

    гатовасці. Да шашлыка падаюць таматавы соус.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з рыбы | Дабавіў: wawkalaki (30.11.2016)
    Праглядаў: 22 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar