Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з рыбы

    ШАШЛЫКІ З РАПАНА

    -рапаны (вычышчаныя, апараныя кіпенем) – 1 кг

    -цытрына - 2 шт.

    -маянэз – 100 г

    -заправа (для карэйскай морквы) - 2 ст.л.

    -зеляніна - 1 пучок

    -кроп, пятрушка - па густу

    - цыбуля рэпчатая (белая) - 1 шт.

    -часнык - 2 зубчык

    -соль - па густу

    -кетчуп - па густу.

    Вычышчаных прывараных рапанаў буйна нарэзаць. Зеляніну дробна

    парэзаць, часнык пачысціць і выдушыць праз часнычніцу. Цыбулю

    пачысціць і парэзаць паўколамі. Дадаць да рапанаў цыбулю, часнык,

    зеляніну, заправу для морквы, маянэз, соль, сок дзвюх цытрын.

    Добра перамяшаць і прыбраць у халадзільнік марынавацца на 1-2

    гадзіны. Рапанаў надзець на шампуры і смажыць на вуглях да

    гатовасці, перыядычна перагортваючы. На гэта запатрабуецца

    10-15 хвілін.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з рыбы | Дабавіў: wawkalaki (30.11.2016)
    Праглядаў: 30 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar