Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з рыбы

    СУДАК У БЕКОНЕ

    -папрыка (молатая) - 1 г.л.

    -бекон (нетлусты сыравэнджаны) - 250 г

    -кетчуп (невостры) – 100 г

    -заправа - 1 ст.л.

    -шампіньёны (дробныя) – 200 г

    -цукіні – 150 г

    -судак (паляндвіца) – 250 г

    -яблыка (зялёнае) - па густу

    -чэры (памідоры) - па густу

    -базілік - 1 пучок

    -кроп - 1 пучок

    -салата лоло-роса - 1 шт.

    - алей аліўкавы - 2 ст.л.

    -агурок - 1 шт.

    -цытрына - 1 шт.

    Філе судака нарэзаць на 4 доўгія палоскі, злёгку адбіць, пасыпаць

    араматызаванай заправай. Акуратна паскладаць на доўгія палоскі

    бекону і згарнуць 4 рулеціка. Цукіні нарэзаць кружочкамі. У

    шампіньёнаў адрэзаць ножкі, пакінуўшы капялюшыкі. Цукіні,

    шампіньёны, памідоры чэры апырскаць алеем і пасыпаць прыправай

    да грылю. Па чарзе нанізаць на бамбукавыя шпажкі памідоры,

    шампіньёны, цукіні і рулецікі з судака. Апырскаць алеем, прысыпаць

    прыправай да грылю і паскладаць на патэльню ці бляху. Рыхтаваць

    у духоўцы пры тэмпературы 180 С 12-15 хвілін. Для соусу нацерці

    ў кетчуп вычышчаныя яблык і свежы агурок, дадаць араматызаваную

    прыправу і старанна перамяшаць. Пакласці на талерку, упрыгожыць

    цытрынай, салатай і зелянінай, пасыпаць молатай папрыкай.

    Соус можна падаць асобна.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з рыбы | Дабавіў: wawkalaki (08.12.2016)
    Праглядаў: 54 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar